Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Furie generala in Vietnam: 12 caini au fost ucisi dupa ce stapanii lor s-au infectat cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Furie generala in Vietnam: 12 caini au fost ucisi dupa ce stapanii lor s-au infectat cu COVID-19

Vietnamul este traversat de o revolta generala. Cei 12 caini ai unui cuplu au fost omorati de autoritati, dupa ce stapanii s-au infectat cu COVID-19. continuă pe Antena3

Revolta in Vietnam, dupa ce 13 caini au fost ucisi din cauza ca stapanii lor aveau COVID-19

13 caini au fost ucisi in Vietnam din cauza ca stapanii lor aveau COVID-19. intamplarea a starnit proteste in presa si pe retelele de socializare.

13 caini au fost ucisi in Vietnam pentru ca stapanii lor aveau COVID-19. Animalele fusesera transportate sute de kilometri pe o motocicleta (FOTO)

Autoritatile vietnameze au eutaniasat 13 caini in provincia Ca Mau ca urmare a faptului ca proprietarii animalelor fusesera depistati cu COVID-19, iar situatia a starnit un adevarat val de critici in mediul online. Vietnam: .

Cinci oameni au fost ucisi si alti doi au fost raniti de un danez de 37 de ani, inarmat cu un arc, in Norvegia

Cinci oameni au fost ucisi cu sange rece si alti doi au fost raniti, miercuri seara, in Kongsberg, Norvegia, de catre un barbat care a folosit un arc si sageti, scrie bbc. Autoritatile norvegiene anunta .

Tabloul electric al Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara a fost inlocuit dupa 60 de ani. Manager: Nu este insa suficient

Tabloul electric principal al Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes din Timisoara a fost schimbat dupa 60 de ani, in plina criza COVID-19. Cu toate acestea, reprezentantii spitalului spun inca ca nu .

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )