Libnet.ro
watchshop.ro

14:45

Gabriela Firea: Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii nu va oferi doar vouchere si suplimente

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii nu va oferi doar vouchere si suplimente

Gabriela Firea a preluat Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii. Astazi, in fata sediului Ministerului Muncii, a vorbit despre activitatea pe care aceasta institutie o va intreprinde in perioada urmatoare. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, veste excelenta pentru parinti. Ce obiective are, de fapt, Ministerul Familiei: Nu va oferi doar vouchere si suplimente

Dupa multa munca si perseverenta, Gabriela Firea ocupa din nou o functie importanta pe scena politica, fiind propunerea PSD pentru Ministerul Familiei si Tineretului. increzatoare in fortele proprii si incurajata de scopul pe care si l-a propus, noul ministru promite ca va face tot ce se poate pentru cresterea nivelului de trai al familiilor tinere .

GABRIELA FIREA: Ne propunem sa crestem numarul de crese si gradinite, inclusiv in birourile din marile orase

Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse isi propune cresterea numarului de crese si de gradinite, inclusiv in cladirile de birouri din marile orase, a declarat, astazi, ministrul de resort, Gabriela Firea, la preluarea mandatului.

Gabriela Firea ar fi de acord cu educatia sexuala pentru copii

Gabriela Firea, ministrul propus pentru Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, a declarat miercuri ca sustine ca toti copiii sa beneficieze de educatie sanitara, care sa cuprinda si notiuni din educatia sexuala, dar aceasta sa fie realizata de oameni specializati si cu acordul familiei. Sustin cu tarie, si am si eu copii de diferite .

Gabriela Firea, despre interzicerea avorturilor: intotdeauna voi milita pentru drepturile femeilor de a decide asupra corpului lor Ce spune despre educatia sexuala in scoli

Ministrul propus la Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Gabriela Firea raspuns miercuri in Parlament la unele intrebari legate de interzicerea avorturilor si educatia sexuala in scoli. Firea a primit aviz favorabil in comisiile de specialitate, cu 38 de voturi pentru, 18 abtineri si 4 impotriva. Gabriela Firea a declarat in cadrul audierii, ca un minister al Familiei nu este o noutate, ci exista si in alte tari precum Germania, Polonia Italia, Finlanda.

Avorturile ar putea fi interzise in Romania? Ce spune Gabriela Firea despre asta

Gabriela Firea este propunerea PSD-PNL-UDMR pentru Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse. Fostul primar general al Capitalei a primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate din Parlament. Noua guvernare si-a impartit deja portofoliile si a depus programul de guvernare in Parlament. Gabriela Firea a primit, din partea comisiilor, intrebari despre interzicerea avortului si .

GABRIELA FIREA, DESPRE INTERZICEREA AVORTURILOR: Voi milita pentru dreptul femeilor de a alege

Ministrul propus pentru ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Gabriela Firea, a declarat astazi la audierile din Parlament, ca sustine dreptul femeilor de a alege, in ceea ce priveste avortul.

GABRIELA FIREA, DESPRE INTERZICEREA AVORTURILOR: Voi milita pentru dreptul femeilor de a alege

Ministrul propus pentru ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Gabriela Firea, a declarat astazi la audierile din Parlament, ca sustine dreptul femeilor de a alege, in ceea ce priveste avortul.

Ce obiective are Ministerul Familiei si Tineretului: de la sprijin pentru achizitii de locuinte pentru familii pana la scutiri de taxe si impozite

Ministerul Familiei si Tineretului va fi condus de Gabriela Firea, noul portofoliu avand ca drept obiectiv contributia la construirea unei societati coezive, fiind propuse mai multe masuri cu privire la stimularea natalitatii si egalitati de gen. Tinerele familii vor fi sprijinite pentru achizitionarea de locuinte, dar vor beneficia si de scutiri de taxe si impozite.

Ce are de gand sa faca Gabriela Firea pentru a stimula natalitatea: Vom stabili politici astfel incat nu doar sa locuim in tara noastra, ci sa traim bine

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat ca institutia pe care o va conduce nu va fi una care va oferi doar vouchere si suplimente, ci va stabili politici publice pentru stimularea natalitatii.

Firea, despre interzicerea avorturilor: Voi milita pentru drepturile femeilor de a decide. Ce spune despre educatia sexuala in scoli

Ministrul propus la Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Gabriela Firea a prezentat programul de guvernare si masurile pe care noul minister le va lua si a raspuns la cateva intrebari punctuale, legate de interzicerea avorturilor si educatia sexuala in scoli. Ea a aratat ca este pentru dreptul femeilor de a decide, iar educatia sexuala sa fie facuta de specialisti, la anumite varste si numai cu acordul familiei.

carturesti.ro

actualitate, 14:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )