Libnet.ro
UNICEF

21:01

Gabriela Szabo

Libnet Ro
Gabriela Szabo revine la conducerea CSM Bucuresti. Primarul Nicusor Dan este obligat la plata de daune morale

Gabriela Szabo revine la conducerea CSM Bucuresti. Primarul Nicusor Dan este obligat la plata de daune morale

Fosta campioana mondiala si olimpica la atletismGabriela Szaboa anuntat, miercuri, pe contul personal de Instagram, caTribunalul Bucurestia anulat detasarea emisa de primarul Capitalei,Nicusor Dan, si a decis reincadrarea sa in functia de director general alClubului Sportiv Municipal Bucuresti. De asemenea, primarul general al Municipiului Bucuresti a fost obligat la plata sumei de 10. 000 lei cu titlu de daune morale si la plata cheltuielilor de judecata. Nicusor Dan a fost obligat la plata de daune morale .

Gabriela Szabo anunta ca Tribunalul Bucuresti a dispus repunerea ei in functie

Campioana olimpica la atletism in 2000, Gabriela Szabo, a afirmat ca are increrere in actul de justitie, prezentand decizia instantei prin care a fost anulata decizia primarului general Nicusor Dan privind detasarea ei de la conducerea CSM Bucuresti si a fost dispusa repunerea ei in functie.

O noua lovitura pentru Nicusor Dan. Gabriela Szabo a castigat procesul si isi reia functia la CSM Bucuresti. Cati bani are de dat primarul

O noua lovitura pentru Nicusor Dan. Gabriela Szabo a castigat procesul intentat de catre primarul general al Capitalei, potrivit unui anunt facut miercuri, 23 noiembrie. Fosta campioana mondiala si olimpica la atletism isi va relua functia la Clubul Sportiv Municipal CSM) Bucuresti. Vezi cati bani are de platit edilul sustinut de PNL. O noua lovitura .

Gabriela Szabo, victorie in procesul cu Primaria Capitalei. Nicusor Dan, obligat sa achite daune morale

Fosta campioana Gabriela Szabo a anuntat, miercuri, ca Tribunalul Bucuresti a anulat detasarea emisa de primarul Capitalei, Nicusor Dan, si a decis reincadrarea sa in functia de director general al CSM Bucuresti.

Gabriela Szabo a castigat procesul cu Nicusor Dan si isi reia functia de Director General al CSM Bucuresti

Fosta campioana mondiala si olimpica la atletism Gabriela Szabo a anuntat astazi, pe contul personal de Instagram, ca Tribunalul Bucuresti a anulat detasarea emisa de primarul Capitalei, Nicusor Dan, si a decis reincadrarea sa in functia de director general al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti.

Gabriela Szabo castiga procesul cu Nicusor Dan

Judecatorii Tribunalul Bucuresti au hotarat, miercuri, sa anuleze dispozitia de detasare a Gabrielei Szabo, semnata de Nicusor Dan, si il obliga pe primarul general al Capitalei sa o reincadreze pe fosta mare atleta a Romaniei in functia de director general al Clubului Sportiv Municipal CSM) Bucuresti, potrivit gandul. ro. Totodata,Gabrielei Szabo urmeaza sa primeasca daune moralein .

Gabriela Szabo, data pe mana procurorilor DNA de catre primarul Capitalei, Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va sesiza DNA pentru nereguli depistate la Clubul Sportiv Municipal: O parte consistenta din suma totala achitata personalului administrativ, respectiv 190. 965 de lei, a fost incasata in mai multe transe de directorul general al CSM, Gabriela Szabo.

Nicusor Dan sesizeaza DNA pentru prime acordate ilegal la CSM Bucuresti. Gabriela Szabo, vizata direct

Primarul general al Capitalei spune ca in urma verificarilor facute de Copul de Control s-au gasit nereguli grave la Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, cu un prejudiciu de peste un milion de lei.

Primarul general Nicusor Dan va sesiza DNA pentru nereguli depistate la CSM Bucuresti. Gabriela Szabo, printre cei acuzati de edil

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli depistate la Clubul Sportiv Municipal CSM Bucuresti), despre care spune ca, in 2018, a platit prime in valoare totala de 1. 330 de lei unor angajati care nu aveau dreptul la acesti bani, mai exact personalului administrativ.

Nicusor Dan, dat in judecata a doua oara de Gabriela Szabo. Ce vrea fosta sportiva

Gabriela Szabo a deschis al doilea proces impotriva lui Nicusor Dan, dupa ordinul semnat de primarul Capitalei, prin care fosta sportiva a fost indepartata de la conducerea CSM Bucuresti.

fanatik.ro: Exclusiv. Gabriela Szabo, ofensiva impotriva lui Nicusor Dan. I-a deschis primarului al doilea proces, in doua saptamani

Gabriela Szabo contesta in instanta documentul prin care Primarul General al Capitalei a decis incheierea mandatului de la conducerea clubului CSM Bucuresti a fostei sportive si detasarea acesteia la Centrul Metropolitan de Educatie si Cultura Ioan I. Dalles. Este al doilea proces pe care Szabo il deschide lui Nicusor Dan, in decurs de doar doua saptamani.

Rica Raducanu a fost dat afara de Nicusor Dan: Cineva a incercat sa angajeze o ruda!

Rica Raducanu a fost dat afara, fara explicatii, de primarul Capitalei, Nicusor Dan, de la Clubul Sportiv patronat de Primaria Capitalei. Acesta spune ca edilul Capitalei nici macar nu stia de ce l-a dat afara, arata Antena3. Nici Gabriela Szabo n-a stiut sa-i spuna de ce a fost dat afara .

Gabriela Szabo l-a dat in judecata pe Nicusor Dan, dupa ce a demis-o de la conducerea clubului CSM Bucuresti

Gabriela Szabo l-a dat in judecata pe primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, dupa ce acesta a demis-o de la sefia clubului CSM Bucuresti, anuntul fiind facut prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook de catre primar. Fosta mare campioana mondiala si olimpica a respins acuzatiile aduse la adresa ei si nu a fost de acord cu modul prin care a fost demisa, astfel ca vrea sa-si faca dreptate in Justitie. Mesajul GabrieleiSzabo dupa ce Nicusor Dan i-a anuntat demiterea .

Gabriela Szabo l-a dat in judecata pe Nicusor Dan

Gabriela Szabo l-a dat in judecata pe primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, dupa ce acesta a anuntat-o prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, ca a demis-o de la sefia clubului CSM Bucuresti.

Gabriela Szabo, furioasa dupa ce a fost concediata de la CSM: L-a dat in judecata pe Nicusor Dan!

Dupa un mandat cu rezultate modeste in fruntea clubului Primariei Capitalei, Gabriela Szabo 46 de ani) e revoltata ca a fost schimbata din functie.

fanatik.ro: Exclusiv. Gabriela Szabo il da in judecata pe Nicusor Dan, dupa ce a fost demisa de la CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a decis sa-l actioneze in judecata pe Nicusor Dan, dupa ce actualul Primar General al Capitalei a luat decizia de a o demite pe fosta sportiva din fruntea CSM Bucuresti si a o transfera la conducerea Centrului Metropolitan de Educatie si Cultura Ioan I. Dalles.

fanatik.ro: Actorul Gabriel Fatu, executat de Nicusor Dan din fruntea Centrului Dalles: Vineri am fost anuntat ca luni vine doamna Gabriela Szabo

Demiterea Gabrielei Szabo din fruntea clubului CSM Bucuresti, la cererea Primarului General al Capitalei, a facut deja o victima colaterala. Este vorba despre actorul Gabriel Fatu, cel care a coordonat pana ieri Centrul Metropolitan de Educatie si Cultura Ioan I. Dalles.

Prima reactie a Gabrielei Szabo dupa ce a fost demisa de Nicusor Dan de conducerea CSM Bucuresti

Este scandal dupa ce primarul Capitalei, Nicusor Dan, a demis-o pe Gabriela Szabo din functia de director general al Clubului Sportiv Municipal. Edilul a anuntat ca sportiva va fi detasata in fruntea unui centrul cultural, iar in locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncti. Reactia fostei atlete nu a intarziat sa apara.

Reactia Gabrielei Szabo dupa ce Nicusor Dan a demis-o de la conducerea CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a afirmat intr-o postare pe Instagram ca decizia lui Nicusor Dan, primarul Capitalei, de a o demite de la conducerea CSM Bucuresti nu are o baza documentara.

Nicusor Dan a decis schimbarea Gabrielei Szabo de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucuresti

Primarul Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca o va schimba pe Gabriela Szabo de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucuresti si va trimite Corpul de control pentru a verifica activitatea CSM Bucuresti.

actualitate, 21:01

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1625 seconds )