Libnet.ro
carturesti.ro

15:00

Gardurile din supermarketurile aflate in Sibiu au fost indepartate

România Liberă România Liberă,
Gardurile din supermarketurile aflate in Sibiu au fost indepartate

Gardurile din supermarketurile din Sibiu, puse pentru a delimita zonele in care este necesar certificatul verde, au fost indepartate. Acestea se aflau in patru centre comerciale din Sibiu si comuna Selimbar. Gardurile au fost indepartate dupa ce pompierii au atras atentia ca aceste separatoare metalice ingreuneaza evacuarea oamenilor, in caz de incendiu, potrivit unui comunicat . continuă pe România Liberă

Simona Halep, lovitura dura din partea italienilor. Au fost fara mila la adresa ei

Simona Halep, lovitura dura din partea italienilor. Sezonul 2021 nu a fost, pentru fostul lider mondial, unul prea fericit. Macinata de accidentari, Halep a ratat participarea la multe turnee importante si a pierdut multe locuri in clasamentul WTA. O mica revenire pe finalul anului a facut-o sa reuseasca sa ocupe, in extremis, ultima pozitie din .

RL a avut dreptate: Robert Rosu, facut praf din orgoliul DNA, a fost achitat si eliberat

Dreptate pentru avocatul Robert Rosu care a fost achitat marti si pus in libertate de inalta Curte de Casatie si Justitie dupa admiterea recursului in casatie declarat in dosarul Ferma Baneasa. Statul roman e bun de plata pentru cele 11 luni petrecute in spatele gratiilor de avocat. Condamnarea avocatului Rosu a indignat si uimit chiar .

watchshop.ro

actualitate, 15:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1527 seconds )