Libnet.ro
watchshop.ro

11:18

Gazele Destinate

Libnet Ro
Rusia arde gazele pe care nu le mai trimite in UE

Rusia arde gazele pe care nu le mai trimite in UE

Rusia, prin gigantul energetic rus Gazprom, arde gazele destinate exportului in Uniunea EuropeanaUE) la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle, potrivit careia Moscova arde la propriu gazele inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE. Arderea se desfasoara in apropierea .

FOTO Presa din Ucraina sustine ca Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda

Compania energetica rusa Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, sustine presa din Ucraina, care citeaza publicatia finlandeza Yle. Potrivit.

Rusia arde la propriu gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle.

Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda (FOTO)

Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian. Rusia arde la propriu gazele destinate exportului catre UE Moscova a luat decizia de a proceda in acest mod inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE. Gazele continua sa fie arse de cateva saptamani in volume extrem de mari, iar flacarile uriase sunt vizibile chiar si de pe teritoriul Finlandei, noteaza Unian, citand publicatia Yle.

Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda (presa)

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle, potrivit careia Moscova arde la propriu gazele inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE.

Presa: Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la granitacu Finlanda

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle, potrivit careia Moscova arde la propriu gazele inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE.

Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza astazi agentia de presa Unian.

Rusia gaseste o noua destinatie pentru gazele menite Nord Stream 2

Rusia va aproviziona regiunile din nord-vestul tarii cu gazul destinat gazoductului Nord Stream 2, care ar fi trebuit sa transporte combustibilul rusesc direct in Germania, potrivit presei spaniole.

Bulgaria preia o participatie de 20% la un terminal de gaze naturale lichefiate din nordul Greciei

Bulgaria va prelua o participatie de 20% la un terminal de gaze naturale lichefiate GNL) care este construit in prezent in apropiere de orasul Alexandroupolis, din nordul Greciei, tranzactia fiind parte a unei strategii destinate reducerii dependentei Bulgariei de gazele naturale rusesti, au anuntat miercuri autoritatile de la Sofia, transmite Reuters.

Romania si Ungaria, cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Romania si Ungaria au inregistrat in primul semestru din acest an cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici. Pe de alta parte, cel mai ridicat nivel al pretu.

Bursa Romana de Marfuri: Ordonanta 114 a scumpit gazele, in loc sa le plafoneze

PresedinteleBursei Romane de Marfuri BRM), Septimiu Stoica a afirmat joi ca faimoasa OUG 114, cea emisa pentrui plafonarea preturilor la gazele din productia interna destinate consumatorilor, de fapt le-a scumpit, lucru extrem de dificil de redresat chiar si in conditiile abrogarii prevederilor.

VIDEO Vantul n-a fost de partea lor. Politistii bulgari s-au intoxicat cu gazele lacrimogene destinate protestatarilor

Politia din Bulgaria a fost afectata de catre propriile arme, dupa ce gazul lacrimogen care era destinat multimii de protestatari din fata Parlamentului bulgar a fost dus de vant inapoi la autoritati, scrie Daily Mail.

Romania, cel mai scazut pret din UE la gazele naturale, in 2017

Eurostat: Pretul per kWh al gazelor naturale destinate consumatorilor casnici romani era de trei eurocenti, iar pretul electricitatii per kilowat ora platit de consumatorii casnici, era de aproximativ 13 eurocenti in Romania * Ion Lungu, AFEER: Nu cred ca se va scumpi energia electrica Tara noastra avea, anul trecut, cel mai scazut pret la gazele naturale, pentru consumatorii casnici, din Uniunea Europeana, arata datele publicate, ieri, de Eurostat.

Analiza Eurostat despre preturile gazelor naturale

Romania a inregistrat, in semestrul doi din 2017, cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,1 euro per 100 kWh), tariful fiind putin sub jumatate din pretul mediu din UE 28 6,3 euro per 100 kWh), conform datelor publicate pe 30 mai de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Eurostat: Romania are cele mai scazute preturi la gazele naturale pentru consumatorii casnici din UE

Romania a inregistrat cele mai mici preturi la gazele naturale destinate consumatorilor casnici din Uniunea Europeana, in primul semestru al acestui an. Tariful este putin peste jumatate din pretul mediu din UE, arata institutul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romania are cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale

Romania a inregistrat in primul semestru din anul 2017 cel mai mic pret mediu la gazele naturale destinate consumatorilor casnici, conform datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Guvernul a decis: Pretul gazelor din productia interna pentru consumatorii casnici va fi liberalizat incepand cu 1 aprilie

Dupa cateva saptamani de discutii legate de o posibila amanare a liberalizarii preturilor la gazele din productia interna, destinate consumatorilor casnici, Guvernul a decis sa fie respectat termenul de 1 aprilie 2017, conform OUG 64/2017, au decarat pentru HotNews. ro surse guvernamantale. Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor a insistat pentru amanarea acestui termen cu inca 6 luni si chiar au fost discutii in acest sens la nivelul Comisiei Europene, insa nu au fost gasite motive serioase pentru care sa nu se produca liberalizarea incepand cu 1 aprilie. UPDATE Ministerul Energiei confirma oficial faptul ca liberalizarea intra in vigoare de la 1 aprilie.

Vesti bune pentru romani. ANRE ingheata pretul la gaze

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a stabilit, pentru perioada 1 iulie 2016 - 31 martie 2017, un pret de 76,64 de lei/MWh pentru gazele de productie interna destinate consumatorilor.

Avem cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Tara noastra a consemnat cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), in cea de-a doua jumatate a anului trecut, tariful reprezentand mai putin de jumatate din pretul mediu din UE 28 7,1 euro per 100 kWh), conform datelor publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

Romania, cel mai mic pret mediu la gazele naturale destinate consumatorilor casnici

Romania a consemnat cel mai mic pret mediu la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), conform datelor publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

actualitate, 11:18

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1534 seconds )