Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gazoductele Stream

Libnet Ro
Urme de explozibili, descoperite la gazoductele Nord Stream. Se confirma actul de sabotaj

Urme de explozibili, descoperite la gazoductele Nord Stream. Se confirma actul de sabotaj

Ancheta in cadrul gazoductelor Nord Stream 1 si 2, avariate in septembrie, confirma ca a avut loc un act de sabotaj, la fata locului fiind gasite urme de explozibil, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Un procuror suedez confirma un sabotaj la gazoductele Nord Stream

Procurorul suedez Mats Ljungqvist, care conduce ancheta cu privire la avarierea gazoductelor Nord Stream 1 si 2, a confirmat ca incidentul a fost un sabotaj si a spus ca au fost gasite urme de explozibil.

Doua nave cu GPS-urile oprite au fost vazute langa Nord Stream 2 inainte de explozie

Doua nave ale caror GPS-uri dispozitive de identificare) au fost oprite s-au apropiat de Nord Stream 2 la doar cateva zile inainte ca gazoductele sa explodeze.

Danemarca a permis Nord Stream sa investigheze locul sabotajului din Marea Baltica

Radioul danez a transmis ca Danemarca si Suedia au concluzionat anterior ca gazoductele au fost aruncate in aer, dar nu este posibil sa fie numiti si cei care s-au aflat in spatele sabotajului.

Moscova ameninta Londra cu consecinte periculoase dupa ce a acuzat Marea Britanie ca a aruncat in aer gazoductele Nord Stream

Rusia a avertizat, joi, Marea Britanie ca presupusa implicare a Londrei in atacurile din Crimeea risca sa atraga consecinte periculoase.

Moscova sustine ca va oferi dovezi privind implicarea Londrei in atacuri impotriva navelor ruse

Kremlinul acuza Regatul Unit ca se afla la originea exploziilor ce au avariat in septembrie gazoductele Nord Stream 1 si 2 din Marea Baltica.

Rusia insista ca Marea Britanie a coordonat exploziile la Nord Stream. Kremlinul invoca dovezi pe care nu le face publice

Kremlinul arata iar cu degetul spre Marea Britanie, despre care spune ca directioneaza si coordoneaza exploziile pe gazoductele Nord Stream 1 si 2. inca de sambata, armata rusa a.

Povestea scafandrilor britanici care au minat gazoductele Nord Stream, spusa de Kremlin

Kremlinul a acuzat din nou, marti, Marea Britanie ca este la originea exploziilor gazoductele Nord Stream 1 si 2 din Marea Baltica.

Kremlinul acuza Regatul Unit pentru explozia gazoductelor Nord Stream si ameninta cu masuri

Kremlinul a acuzat din nou marti Marea Britanie ca este la originea exploziilor care au afectat in septembrie gazoductele Nord Stream 1 si 2 din Marea Baltica.

Kremlinul insista ca sabotajul asupra Nord Stream a fost coordonat de Londra

Kremlinul a acuzat din nou marti Marea Britanie ca este la originea exploziilor care au afectat in septembrie gazoductele Nord Stream 1 si 2 din Marea Baltica, acestea fiind construite pentru a transporta gaz rusesc in Europa.

Gazprom a primit autorizatie sa inspecteze locul exploziei conductelor de gaz Nord Stream

Gigantul energetic rus Gazprom a fost autorizat sa inspecteze locul exploziilor care au avariat gazoductele Nord Stream in septembrie, a declarat luni presedintele rus Vladimir Putin.

Putin sustine ca Gazprom a inspectat gazoductele Nord Stream din Marea Baltica si acuza Marea Britanie pentru bombardarea acestora. Ameninta cu masuri practice

Gazprom a primit permisiunea de a inspecta locul subminarii Nord Stream, in Marea Baltica, a declarat luni seara presedintele rus: Astazi, Alexei Miller a raportat de dimineata ca au cercetat locul. Apropo, Gazprom a primit permisiunea de a cerceta locul exploziei, a declarat liderul de la Kremlin.

Rusia va discuta la ONU atacul cu drone din Golful Sevastopol si asupra Nord Stream

Rusia si-a anuntat sambata intentia de a pune in discutia Consiliului de Securitate al ONU atacul cu drone ce a vizat Golful Sevastopol din Crimeea anexata si cea a exploziilor care au deteriorat gazoductele Nord Stream din Marea Baltica in septembrie, informeaza France Presse. Partea rusa intentioneaza sa atraga atentia comunitatii internationale, mai ales prin .

Ministerul britanic al Apararii respinge acuzatiile Moscovei privind exploziile de la Nord Stream

Ministerul britanic al Apararii denunta sambata informatii false ale Moscovei, dupa ce Ministerul rus al Apararii a acuzat Regatul Unit de implicare in exploziile de la 26 septembrie care au avariat gazoductele Nord Stream 1 si 2 la Marea Baltica si intr-un atac masiv cu drone in Crimeea, care a avariat o nava, relateaza AFP.

Armata rusa acuza Londra de implicare in exploziile de la gazoductele Nord Stream 1 si 2

Armata rusa acuza sambata Londra de implicare in exploziile care au cauzat scurgeri de gaze naturale, in septembrie, din gazoductele Nord Stream 1 si 2, in Marea Baltica, construite cu scopul de a transporta gaze naturale rusesti in Uniunea Europeana UE) prin Germania.

Rusia acuza Marea Britanie pentru exploziile de la Nord Stream

Ministerul rus al Apararii a afirmat, sambata, ca exploziile care au avariat in urma cu o luna gazoductele Nord Stream au fost provocate de membrii unei unitati a marinei militare britanice.

Rusia sustine ca britanicii sunt cei care au avariat gazoductele Nord Stream

Ministerul rus al apararii a afirmat sambata ca exploziile care au avariat in septembrie gazoductele Nord Stream 1 si 2 din Marea Baltica au fost provocate de membri ai unei unitati a marinei militare britanice, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Rusia acuza Marea Britanie ca a aruncat in aer gazoductele Nord Stream si ca este implicata in atacul masiv cu drone din Sevastopol Reactia Regatului Unit

Ministerul rus al Apararii a declarat sambata ca personalul marinei britanice a aruncat in aer luna trecuta gazoductele Nord Stream, acuzand in mod direct un membru important al NATO de sabotarea infrastructurii critice rusesti, transmite Reuters.

Marina suedeza procedeaza la o noua inspectie a gazoductelor Nord Stream

Apararea suedeza a anuntat o noua inspectie in zona celor patru scurgeri de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 si 2, in septembrie, intr-un presupus sabotaj.

Kremlinul spune ca adevarul despre exploziile de la Nord Stream i-ar surprinde pe europeni

Kremlinul a declarat vineri ca europenii ar fi surprinsi sa afle adevarul despre exploziile care au provocat luna trecuta scurgeri de gaze pe gazoductele Nord Stream 1 si 2, construite pentru a transporta gazul rusesc in Europa, potrivit AFP.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1632 seconds )