Libnet.ro
carturesti.ro

18:15

Gazoductul Nord Stream 2. Traseul pe harta, de ce este controversat si de ce lansarea acestuia ar putea fi urgentata

Hotnews Hotnews,
 Gazoductul Nord Stream 2. Traseul pe harta, de ce este controversat si de ce lansarea acestuia ar putea fi urgentata

Lucrarile de constructie la gazoductul Nord Stream 2 s-au finalizat pe 10 septembrie, iar preturile record la gaze naturale, inregistrate in ultima perioada in Europa, ar putea urgenta acordarea aprobarilor necesare pentru demararea livrarilor de gaze intre Rusia si Germania prin gazoductul Nord Stream 2, sustin analistii intervievati marti de Reuters, potrivit Agerpres. Rusia a redus livrarile de gaze naturale in Europa, in ultimele saptamani- Analiza. continuă pe Hotnews

evomag.ro

SUA asigura Ucraina si Polonia ca va preveni orice risc legat de gazoductul Nord Stream 2

Un insarcinat de rang inalt al Statelor Unite a dat asigurari Ucrainei si Poloniei ca va preveni orice risc legat de gazoductul rus Nord Stream 2, dar a afirmat ca proiectul este acum o realitate, transmite Reuters, citata de News. ro.

Preturile record la gaze naturale ar putea urgenta lansarea Nord Stream 2, sustin analistii

Preturile record la gaze naturale, inregistrate in ultima perioada in Europa, ar putea urgenta acordarea aprobarilor necesare pentru demararea livrarilor de gaze intre Rusia si Germania prin gazoductul Nord Stream 2, sustin analistii intervievati marti de Reuters.

Germania are la dispozitie patru luni pentru a autoriza conducta Nord Stream 2

Autoritatea de reglementare in domeniul energiei din Germania Bundesnetzagentur) a anuntat astazi ca are la dispozitie patru luni pentru a finaliza procesul de autorizare a conductei Nord Stream 2, dupa ce a primit toate documentele necesare pentru acordarea unei licente de functionare, din partea consortiului care a construit conducta.

Doamna Nord Stream 2?: Merkel isi face dificila ultima vizita in Polonia

Vizita lui Merkel in Polonia de sambata, parte a unui turneu de la revedere din Europa, pentru cel mai longeviv lider al continentului, risca sa fie umbrita de tensiuni asupra gazoductului Nord Stream si naste intrebari despre mostenirea ei in Europa centrala, scrie Reuters.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )