Libnet.ro
watchshop.ro

18:45

Germania anunta carantina pentru nevaccinati

România Liberă România Liberă,
Germania anunta carantina pentru nevaccinati

Germania anunta carantina pentru persoanele nevaccinate, in timp ce liderii politici ai tari continua sa sustina vaccinarea obligatorie pentru a opri raspandirea Covid-19. Potrivit ultimelor reglementari, persoanele care nu sunt vaccinate nu vor putea merge decat in magazinele esentiale cele alimentare sau in farmacii, in vederea opririi ratei de infectare cu noul coronavirus. Anuntul . continuă pe România Liberă

Vaccinarea e obligatorie la grecii de peste 60 de ani. Amenzi pentru nevaccinati

Vaccinarea e obligatorie la persoanele de peste 60 de ani, au anuntat autoritatile de la Atena. Masura, considerata una drastica, este luata pentru a frana raspandirea pandemiei. Oficialii greci au anuntat, de asemenea, ca persoanele nevaccinate pot fi amendate cu 100 de euro, in conditiile in care pensia medie in Grecia este de 730 de .

Germania impune restrictii drastice pentru nevaccinati

Germania a decis sa inaspreasca restrictiile pentru persoanele nevaccinate impotriva COVID-19, impunandu-le o cvasi-izolare, fara acces la magazine neesentiale, restaurante, centre de cultura sau de agrement, a anuntat astazi cancelarul in exercitiu Angela Merkel, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Coreea de Sud reintroduce carantina pentru turisti dupa detectarea variantei Omicron in tara

Coreea de Sud a anuntat astazi reintroducerea carantinei obligatorii pentru turistii veniti din strainatate, indiferent daca sunt vaccinati sau nu, dupa ce s-a confirmat depistarea variantei Omicron in aceasta tara, afectata de asemenea de o crestere a contagierilor cu noul coronavirus.

Digi24: Primele tari din Europa care anunta amenzi pentru cei care refuza vaccinul obligatoriu. in Austria, amenda poate ajunge la 7.200 euro

Dupa Austria, si Grecia anunta masura vaccinarii obligatorii, insa doar pentru persoanele de peste 60 de ani. in caz de refuz, grecii vor primi amenda 100 de euro pentru fiecare luna in care nu-si fac vaccinul.

carturesti.ro

actualitate, 18:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1653 seconds )