Libnet.ro
UNICEF

19:30

Germania confirma deconectarea ultimelor trei centrale nucleare

Adevărul Adevărul,
Germania confirma deconectarea ultimelor trei centrale nucleare

Guvernul german isi mentine obiectivul de a opri energia nucleara incepand din 15 aprilie, cand vor fi deconectate ultimele trei centrale, dupa ce in 2022 a fost aprobata o amanare cu trei luni si jumatate a calendarului prevazut initial pentru a spune adio acestei surse de energie. continuă pe Adevărul

Ministrul german al Mediului confirma deconectarea ultimelor trei centrale nucleare, din 15 aprilie

Guvernul german isi mentine obiectivul de a opri energia nucleara incepand din 15 aprilie, cand vor fi deconectate ultimele trei centrale, dupa ce in 2022 a fost aprobata o amanare cu trei luni si jumatate a calendarului prevazut initial pentru a spune adio acestei surse de energie.

Fara energie nucleara: Ministrul german al Mediului confirma deconectarea ultimelor trei centrale nucleare

Guvernul german isi mentine obiectivul de a opri energia nucleara incepand din 15 aprilie, cand vor fi deconectate ultimele trei centrale, dupa ce in 2022 a fost aprobata o amanare cu trei luni si jumatate a calendarului prevazut initial pentru a.

Germania anunta deconectarea ultimelor trei centrale nucleare

Guvernul german a anuntat ca ultimele trei centrale nucleare din tara vor fideconectate incepand din 15 aprilie, dupa ce in 2022 a fost aprobata o amanare cu trei luni si jumatate a calendarului prevazut initial pentru eliminarea acestei surse de energie, relateaza agentia EFE, preluata de Agerpres. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Steffi .

ştiri din Economie

actualitate, 19:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )