Libnet.ro
watchshop.ro

18:45

Germania impune restrictii drastice pentru nevaccinati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania impune restrictii drastice pentru nevaccinati

Germania a decis sa inaspreasca restrictiile pentru persoanele nevaccinate impotriva COVID-19, impunandu-le o cvasi-izolare, fara acces la magazine neesentiale, restaurante, centre de cultura sau de agrement, a anuntat astazi cancelarul in exercitiu Angela Merkel, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Germania anunta carantina pentru nevaccinati

Germania anunta carantina pentru nevaccinati, in timp ce liderii politici ai tarii continua sa sustina imunizarea obligatorie pentru a opri raspandirea Covid-19, transmite CNN. Potrivit ultimelor reglementari, persoanele care nu sunt vaccinate nu vor putea merge decat in magazinele esentiale cele alimentare sau in farmacii, in vederea opririi ratei de infectare cu noul coronavirus.

Vaccinarea e obligatorie la grecii de peste 60 de ani. Amenzi pentru nevaccinati

Vaccinarea e obligatorie la persoanele de peste 60 de ani, au anuntat autoritatile de la Atena. Masura, considerata una drastica, este luata pentru a frana raspandirea pandemiei. Oficialii greci au anuntat, de asemenea, ca persoanele nevaccinate pot fi amendate cu 100 de euro, in conditiile in care pensia medie in Grecia este de 730 de .

Germania impune noi restrictii: Cele mai dure vizeaza persoanele nevaccinate anti-Covid: Vaccinarea obligatorie, din februarie sau martie

Germania a decis sa inaspreasca restrictiile pentru persoanele nevaccinate impotriva Covid-19, reducand numarul de persoane cu care se pot vedea, interzicandu-le accesul la magazine neesentiale, restaurante, locuri de cultura sau de agrement, a anuntat joi Angela Merkel, relateaza AFP si Reuters.

Germania instaureaza lockdown total pentru nevaccinati

Autoritatile din Germania au anuntat instaurarea unui lockdown la nivel national pentru persoanele nevaccinate.

carturesti.ro

actualitate, 18:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1786 seconds )