Libnet.ro
carturesti.ro

10:31

Germania intra in faza a doua a planului de urgenta pentru gaze naturale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania intra in faza a doua a planului de urgenta pentru gaze naturale

Germania intra, astazi, in faza a doua a planului de urgenta pentru gaze naturale care consta in trei etape, dar o clauza care ar permite companiilor de utilitati sa transfere clientilor preturile ridicate ale energiei nu va fi inca declansata, au spus surse familiarizate cu subiectul. continuă pe Ziarul Bursa

Germania intra in faza a doua a planului de urgenta pentru gaze naturale. Ce inseamna acest lucru

Germania intra, joi, in faza a doua a planului de urgenta pentru gaze naturale care consta in trei etape, dar o clauza care ar permite companiilor de utilitati sa transfere clientilor preturile ridicate ale energiei nu va fi inca declansata, au spus surse familiarizate cu subiectul, relateaza Reuters.

Germania va intra in faza a doua a planului de urgenta privind gazele: Nu trebuie sa ne amagim singuri

Germania va intra joi in faza a doua a planului de urgenta in trei etape privind gazele naturale, dar clauza care ar permite companiilor de utilitati sa transfere costurile energetice in crestere catre clienti nu va fi inca activata, au declarat Reuters surse care cunosc situatia.

watchshop.ro

actualitate, 10:31

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1713 seconds )