Libnet.ro
carturesti.ro

15:15

Germania va oferi Republicii Moldova 34 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Germania va oferi Republicii Moldova 34 milioane de euro

Guvernul Germaniei si-a asumat sa puna la dispozitia Guvernului Moldovei o suma totala de 34,5 milioane euro in perioada 2021-2022. Aceasta include 23 de milioane euro pentru proiecte de cooperare financiara si 11,5 milioane euro pentru proiecte de cooperare tehnica, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Guvernul Republicii Moldova a aprobat hotararea care va permite plata facturilor catre Gazprom

Vineri, Guvernul Republicii Moldova a aprobat alocarea a 1,4 miliarde de lei pentru plata facturilor datorate catre compania ruseasca Gazprom pentru gazul consumat in luna octombrie si avansul pentru luna noiembrie, conform Radio Chisinau, citat .

Guvernul Republicii Moldova a aprobat hotararea care permite achitarea datoriei fata de Gazprom

Guvernul Republicii Moldova a aprobat astazi alocarea a circa 1,4 miliarde de lei societatii pe actiuni Moldovagaz, care ii va transfera companiei ruse Gazprom pentru gazul consumat in luna octombrie si avansul pentru luna noiembrie, informeaza Radio Chisinau.

Guvernul Republicii Moldova promite ca va evita oprirea livrarilor de gaze

Vicepremierul Andrei Spinu a promis astazi ca cei 2,6 milioane de locuitori ai Republicii Moldova nu vor ramane fara gaze naturale, desi compania de utilitati MoldovaGaz nu a reusit sa plateasca cele peste 74 de milioane de dolari pe care le datoreaza grupului rus Gazprom, transmite Reuters. , citata de Agerpres.

Perchezitii intr-un dosar de furturi din TIR-uri din Germania si Franta. Prejudiuciu total, 1,3 milioane de euro

Autoritatile romane coopereaza cu autoritatile din Germania si Franta pentru destructurarea unei grupari specializate in furt calificat si tainuire. 46 de perchezitii au avut loc miercuri in judetele Dambovita si Arges, iar 11 la locuintele unor membri ai grupului infractional, pe teritoriul Germaniei.

Presedinta Republicii Moldova, prima vizita la Bucuresti. Ce stil vestimentar a ales!

Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a bifat zilele acestea prima vizita oficiala la Bucuresti. A fost invitata omologului sau, Presedintele Klaus Iohannis. Iata ce stil vestimentar a ales prima femeie presedinte a Republicii Moldova cu aceasta ocazie! .

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat amendamentele privind bugetul pentru a putea achita facturile catre Gazprom

In regim de urgenta, joi, Parlamentul Republicii Moldova a aprobat amendamentele privind legea bugetului de stat pentru 2021, astfel sa poata plati facturile pe care Republica Moldova le are restante fata de compania ruseasca de .

Bogdan Aurescu: Vrem sa realizam o interconectare mai profunda a Republicii Moldova la spatiul UE si sa sprijinim intarirea comunitatii de limba cu Romania si dezvoltarea economico-sociala

Foaia de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare intre Romania si Republica Moldova, semnata marti la Bucuresti, vine sa stimuleze integrarea europeana si sa realizeze o interconectare mai profunda a Republicii Moldova la spatiul UE, .

MARCEL CIOLACU: Romania a fost si va ramane cel mai apropiat si mai sincer prieten al Republicii Moldova

Tara noastra a fost si va ramane cel mai apropiat si mai sincer prieten al Republicii Moldova, a declarat, astazi presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, in vizita oficiala la Bucuresti VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, face marti o vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Klaus Iohannis, Maia Sandu va avea o intrevedere si cu prim-ministrul Florin Citu.

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu - in vizita oficiala, astazi, in Romania

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se va afla astazi in vizita oficiala la Bucuresti, la invitatia sefului statului, Klaus Iohannis, in contextul celebrarii in 2021 a 30 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice bilaterale dintre cele doua tari.

watchshop.ro

actualitate, 15:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1678 seconds )