Libnet.ro
UNICEF

09:15

Gestul lui Alex Bodi care o va infuria pe Bianca Dragusanu. Ce a facut ieri cu Daria

Playtech Playtech,
Gestul lui Alex Bodi care o va infuria pe Bianca Dragusanu. Ce a facut ieri cu Daria

E clar, bat clopote de nunta pentru Alex Bodi si Daria Radionova. Dupa o relatie tumultoasa de aproape trei ani de zile cu frumoasa Bianca Dragusanu, se pare ca omul de afaceri a uitat-o complet pe fosta lui sotie si este pregatit sa se insoare cu noua lui iubita, rusoaica Daria Radionova. Gestul lui Alex . continuă pe Playtech

Secretul intim si rusinos al lui Alex Bodi, dezvaluit de Bianca Dragusanu. Ce nu ii poate oferi, de fapt

Alex Bodi e introdus intr-un alt scandal la care i se adauga noi acuzatii penale. Bianca Dragusanu da toate cartile pe fata si vine inclusiv cu un detaliu intim al barbatului care a condus-o la starea civila. Bianca Dragusanu, dezvaluiri incredibile despre Alex Bodi. Fosta prezentatoare de televiziune e mai decisa decat niciodata sa-si faca .

Adevarul despre pozele in care Bianca Dragusanu e batuta: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu a socat o tara intreaga, dar mai ales pe fanii care i-au fost alaturi pe tot parcursul relatiei sale cu Alex Bodi. Care e adevarul din spatele pozelor in care aceasta e batuta? Adevarul din spatele pozelor in care Bianca Dragusanu e batuta Bianca Dragusanu e pregatita sa mearga pana la capat pentru .

Cu ce o santajeaza Alex Bodi pe Bianca Dragusanu, de fapt. Blonda nu a mai suportat si a recunoscut tot

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt protagonistii unui scandal socant. Acuzatiile blondinei il distrug complet pe Bodi care nu se afla nicidecum intr-o situatie buna din punct de vedere legal. Cum o santajeaza controversatul afacerist pe fosta prezentatoare de televiziune? Cu ce o santajeaza Alex Bodi? Bianca Dragusanu a recunoscut public Bianca Dragusanu da toate .

Ce face Alex Bodi pentru Bianca Dragusanu, in spatele casei. Blonda a spus tot

Anuntata cu surle si trambite, casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu nu se va mai intampla. Dupa despartirea dintre cei doi, au inceput sa apara si alte informatii despre blonda. Unele dintre aceste informatii, sub forma unor poze, au fost publicate, se presupune, de fostul sot Alex Bodi. Alex Bodi ma suna din spatele .

Bianca Dragusanu, amenintata crunt de Alex Bodi. Ce imagini socante va publica cu ea, pentru a o umili

Bianca Dragusanu a spus la Teo Show ce se intampla acum in viata ei, dupa ce a publicat imagini cu ea plina de vanatai. Acesta a martursit ca se teme de fostul ei sot si ca el a contactat-o in ultimele zile. Bianca Dragusanu, amenintata crunt de Alex Bodi De cateva zile am senzatia ca .

Daria, super cadou pentru Alex Bodi de Valentines Day. Oare Bianca Dragusanu ce va zice?

Relatia de iubire dintre Alex Bodi si Daria Radionova merge ca pe roate, desi Bianca Dragusanu a afirmat, zilele trecute, ca fostul sot inca o mai cauta. Cu ocazia Zilei indragostitilor, focoasa rusoaica nu a putut rata ocazia in a-i arata partenerului sau ca-l iubeste la nebunie. Daria Radionova i-a facut o surpriza de neuitat .

Alex Bodi rupe tacerea dupa imaginile batailor date Biancai Dragusanu: Poate sa faca 50.000 de plangeri

Bianca Dragusanu povestea in urma cu zece luni, pe cand era intr-o relatie cu Alex Bodi, ca a fost snopita in bataie de catre acesta. O pot dezminti, sustinea barbatul. intr-un interviu ulterior, tot el declara ca au existat episoade de agresiune in casa lor, din cauza atitudinii persiflante a blondinei. La putin timp dupa, .

Bianca Dragusanu, despre violentele fostului sot:M-a batut timp de patru ore. Este un om periculos, mi-e frica de el

Bianca Dragusanu 38 de ani) a povestit cu lux de amanunte calvarul la care a fost supusa timp de doi ani si jumatate de catre fostul ei sot Alex Bodi.

Povestea pozelor in care Bianca Dragusanu apare desfigurata in bataie: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu 38 de ani) este dispusa sa mearga pana la capat si vrea ca fostul sot, Alex Bodi 37 de ani), sa plateasca pentru violentele repetate la care a supus-o timp de doi ani de zile.

De ce s-a despartit Bianca Dragusanu de Gabi Badalau, de fapt. Cine sunt femeile cu care a fost surprins

Ccare este motivul despartirii dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau? Fiul milionarului a fost surprins in compania a trei femei. Cine sunt acestea si care este parerea fostei asistente pacatoase despre cele petrecute recent? Motivul despartirii dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau Povestea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau a ajuns la final prea repede, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )