Libnet.ro
carturesti.ro

20:15

Gheorghe Flutur: Daca vrem sa functioneze coalitia, va trebui sa introducem repede niste reguli. Am cerut mecanisme inclusiv pe comunicarea publica (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Gheorghe Flutur: Daca vrem sa functioneze coalitia, va trebui sa introducem repede niste reguli. Am cerut mecanisme inclusiv pe comunicarea publica (VIDEO)

Gheorghe Flutur, prim-vicepresedintele PNL, a subliniat ca noua coalitie are nevoie de reguli clare pentru a functiona. Le-am propus un sistem, dar in coalitie, ca sa oprim acolo orice duel pe care il avem, nu . continuă pe B1 TV

Gheorghe Flutur: Daca nu vom rezolva problemele pentru tara, vom spune ca am gresit facand alianta cu PSD, dar eu cred ca le vom rezolva intr-o negociere nu poate sa iti iasa 100%

Gheorghe Flutur, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat de parere ca doar rezultatele guvernarii vor putea spune daca alierea liberalilor cu PSD a fost o greseala sau nu. Gheorghe Flutur, despre alianta dintre PNL si PSD .

Gheorghe Flutur (PNL): Am fost atat de inspirati, ca am facut campanie in acvariu. Ne-ati vazut in toata splendoarea 4 luni Nu va ascund ca sunt nemultumiri si va trebui cu mare inteligenta sa le gestionam (VIDEO)

Gheorghe Flutur, prim-vicepresedinte PNL, a declarat joi, pentru B1 TV, ca inca mai sunt tensiuni in PNL, iar acestea trebuie gestionate cu mare atentie. Flutur a mai afirmat ca, in actuala configuratie a guvernului, el .

VIDEO Constantin Cadariu, avizat ministru pentru IMM si Turism: Am lucrat 4 ani la brandul turistic Bucovina in echipa lui Gheorghe Flutur George Simion (AUR): Tocmai ne-am ales cu inca un minister pentru ca a vrut si domnul Flutur ministerul lui

Constantin Cadariu, propus pentru portofoliul IMM si Turism, un minister desprins din cel al Economiei si infiintat la propunerea PNL, a sustinut miercuri la audierile din Parlament ca ar cunoaste bine domeniul, in conditiile in care a lucrat 4 ani la construirea brandului turistic Bucovina, in echipa lui Gheorghe Flutur. El a fost ironizat de liderul AUR, George Simion, care l-a intrebat daca a coordonat cum a scris Flutur cu oi Bucovina pe un deal, Simion acuzand ca noul minister s-ar fi facut la dorinta lui Gheroghe Flutur.

Gheorghe Flutur: La construirea programului de guvernare nu s-a discutat fara sa fie de fata ministrul de Finante sau specialisti in finante Se vor gasi vineri garantat solutii pentru banii de pensii (VIDEO)

Gheorghe Flutur, prim-vicepresedintele PNL, spune ca a participat zilnic la discutiile pentru construirea programului de guvernare, depus marti seara la Parlament, si ca intotdeauna acestea s-au desfasurat in prezenta ministrului de Finante sau a altor .

Gheorghe Flutur, mesaj pentru Nicolae Ciuca: Vreau sa livrati rezultate ca sa le para rau celor care ne critica astazi

Gheorghe Flutur, liderul PNL Suceava si prim-vicepresedinte al partidului, a explicat ca in ciuda diferentelor de opinie cu cei de la PSD, prioritatea aliantei ramane Romania. Mai mult, acesta i-a cerut prim-ministrului Nicolae Ciuca sa livreze rezultate in cel mai scurt timp ca sa le para rau celor care ii critica astazi.

watchshop.ro

actualitate, 20:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1682 seconds )