Libnet.ro
watchshop.ro

22:45

Gheorghita: Persoanelor care au primit o doza de AstraZeneca li se poate completa schema de vaccinare cu alt ser

Adevărul Adevărul,
Gheorghita: Persoanelor care au primit o doza de AstraZeneca li se poate completa schema de vaccinare cu alt ser

Persoanele carora li s-a administrat cel putin o doza din vaccinul anti-COVID de la AstraZeneca li se poate completa schema de imunizare cu un alt tip de ser, la recomandarea unui medic specialist sau a medicului de familie, a declarat, marti, seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita. continuă pe Adevărul

evomag.ro

VALERIU GHEORGHITA: Persoanelor care au primit o doza de AstraZeneca li se poate completa schema de vaccinare cu alt ser

Persoanele carora li s-a administrat cel putin o doza din vaccinul anti-COVID de la AstraZeneca li se poate completa schema de imunizare cu un alt tip de ser, la recomandarea unui medic specialist sau a medicului de familie, a declarat, marti, seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita.

Valeriu Gheorghita: Persoanele care s-au vaccinat cu o doza de la AstraZeneca pot sa completeze schema cu un alt tip de vaccin la recomandarea medicului

Medicul Valeriu Gheorghita precizeaza ca varianta Delta este mult mai transmisibila, similara cu bolile copilariei pojarul sau varsatuld e vant: Varianta Delta este inalt transmisibila, este mult mai contagioasa si intr-o populatie mai numeroasa unde .

Valeriu Gheorghita recomanda persoanelor care s-au vaccinat impotriva COVID-19 sa isi faca si vaccinul anti-gripal

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonator al campaniei nationale de vaccinare, recomanda ca persoanele care au primit unul dintre serurile anti-COVID sa se vaccineze si anti-gripal, el explicand ca raspunsul imun dat de vaccinul anti-COVID nu protejeaza fata de infectia data de virusul gripal.

Regulile pe care Regina Elisabeta le poate incalca oricand vrea ea. Sunt 9 la numar si putini romani au auzit de ele

Regina Elisabeta are pe langa foarte multe obligatii si o serie de beneficii uriase de pe urma titlului pe care il detine. Suverana are 9 reguli pe care le poate incalca fara sa pateasca nimic. Ce poate face aceasta? Regulile pe care Regina Elisabeta le poate incalca oricand Regina Marii Britanii are o serie uriasa .

actualitate, 22:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )