Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gica Popescu, eliberat din inchisoare: Acesta a primit permisiunea de a merge la inmormantarea tatalui sau

B1 B1,
Gica Popescu, eliberat din inchisoare: Acesta a primit permisiunea de a merge la inmormantarea tatalui sau

Comisia Penitenciarului Rahova a decis marti seara sa accepte eliberarea lui Gica Popescu pentru a merge la Calafat, acolo unde va avea loc joi inmormantarea tatalui sau, informeaza gsp. ro. Fostul fotbalist. continuă pe B1

Gica Popescu, eliberat din inchisoare, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu va fi eliberat din inchisoare, miercuri, ca sa participe la inmormantarea tatalui sau, a decis Comisia Penitenciarului Rahova, conform Gsp. ro.

FOTO Gica Popescu va fi eliberat. Ce conditii trebuie sa respecte la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit, marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Comisia Penitenciarului Rahova a decis sa accepte solicitarea de eliberarea a lui Gica Popescu pentru ca acesta sa poata participa la funeraliile tatalui sau.

Gica Popescu cere sa iasa din inchisoare pentru a asista la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu a cerut, marti, Penitenciarului Rahova, permisiunea de a iesi din inchisoare pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. Cazul acestuia va fi luat in discutie marti sau .

FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu ca sa participe la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit, marti, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Gica Popescu a cerut deja conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a merge la funeraliile tatalui sau. Solicitarea acestuia va fi discutata de o comisie speciala.

FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu, pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Gica Popescu a cerut deja conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a merge la funeraliile tatalui sau. Solicitarea acestuia va fi discutata de o comisie speciala.

Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare

Fostul international Gica Popescu ar putea primi permisiunea de a iesi din inchisoarea Rahova, unde se afla incarcerat ca urmare a condamnarii din Dosarul Transferurilor, pentru a participa la funeraliile tatalui sau.

Hagi, dupa ce l-a vizitat pe Gica Popescu la inchisoare. ii este foarte, foarte greu

Condamnarea la inchisoare, pentru trei ani si o luna, primita de Gica Popescu a zdruncinat din temelii familia fostului mare international.

Gica Popescu ar putea iesi din inchisoare pentru a participa la funerariile tatalui sau

Gica Popescu ar putea iesi din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, care a decedat azi. El ar putea obtine o permisie dupa ce va depune la Penitenciarul Rahova, unde este inchis, o cerere.

Tatal lui Gica Popescu a murit de suparare. Vezi ce spune medicul sau de familie

Gica Popescu a primit cea mai grea lovitura a vietii sale. Constantin Popescu, tatal lui, a murit in urma unui infarct, marti dimineata, la varsta de 71 de ani. Gica Popescu va afla maine daca poate merge la.

VIDEO Tatal fostului fotbalist Gica Popescu a murit

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gica Popescu, a murit noaptea trecuta in urma unui infarct. Gica Popescu este inchis la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, pe 4 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala si spalare de bani in Dosarul transferurilor.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )