Libnet.ro
UNICEF

01:05

Giga Popescu, eliberat conditionat, dupa un an si opt luni de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Giga Popescu, eliberat conditionat, dupa un an si opt luni de inchisoare

Fostul international Gheorghe Popescu a fost eliberat conditionat din inchisoare dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul Transferurilor. Decizia apartine Tribunalului Ilfov si este definitiva. continuă pe Adevărul

Giga Popescu, eliberat conditionat, dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa

Tribunalul Ilfov a decis miercuri, definitiv, ca fostul international Gica Popescu sa fie eliberat conditionat, dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul transferurilor de jucatori, anunta Mediafax.

Gica Popescu, eliberat conditionat, dupa un an si opt luni de inchisoare

Fotbalistul Gica Popescu a fost eliberat conditionat, miercuri, de catre Instanta Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat pedeapsa de aproximativ doi ani, primita in dosarul transferurilor de jucatori. Decizia Tribunalului Ilfov este definitiva, relateaza Mediafax.

Gica Popescu, prima reactie dupa iesirea din inchisoare

Gica Popescu a fost eliberat conditionat din inchisoare, miercuri, si a facut seara si primele declaratii de la iesire.

Gheorghe Popescu, eliberat conditionat

Tribunalul Ilfov a decis astazi ca fostul capitan al nationalei de fotbal Gheorghe Popescu sa fie eliberat conditionat din Penitenciarul Jilava, unde executa o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul transferurilor din fotbal.

Gica Popescu, dupa eliberarea din inchisoare: As vrea sa spun ca am trecut cu bine peste aceasta perioada grea, dar din pacate nu pot spune asta

Gica Popescu este in mod oficial in libertate. Fostul capitan al nationalei Romaniei a fost eliberat miercuri seara, dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in Dosarul Transferurilor de jucatori.

Gica Popescu eliberat din inchisoare!

Tribunalul Bucuresti a decis miercuri, 4 noiembrie, sa respinga apelul formulat de procurorii DNA la propunerea de eliberare conditionata a fostului international Gica Popescu.

Prima declaratie a lui Gica Popescu dupa eliberarea din inchisoare

Fostul international Gica Popescu a declarat, miercuri, la iesirea din inchisoare ca isi doreste sa revina in lumea fotbalului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )