Libnet.ro
watchshop.ro

00:06

Gigi Becali, acuzat de prostie: Ducem bolnavii de COVID in Ungaria. Mi-e rusine!

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, acuzat de prostie: Ducem bolnavii de COVID in Ungaria. Mi-e rusine!

Se extinde focarul de la FCSB, unde tot stafful tehnic, in frunte cu antrenorul Edward Iordanescu, e infectat cu SARS-CoV-2. Iar numarul fotbalistilor cu simptome creste. continuă pe Adevărul

Focar de COVID-19 la vicecampioana. Gigi Becali: FCSB nu se vaccineaza! Eu nu le interzic, dar ei stiu de la patron ca nu e bine si il iubesc, si il asculta pe patron

Gigi Becali a reactionat in contextul focarului de COVID-19 de la FCSB, unde intreg stafful tehnic a fost depistat cu SARS-CoV-2, si spune ca nu le-a interzis angajatilor de la club sa se vaccineze, dar .

Gigi Becali tuna si fulgera: Schimbati, ba, regulamentul ca o sa ii omorati

Gigi Becali vine cu amenintari pentru Gino Iorgulescu si Razvan Burleanu. Celebrul latifundiar sustine ca o sa le faca plangeri penale. Afaceristul este extrem de nemultumit si vrea schimbarea regulamentului. Gigi Becali, mesaj dur pentru Iorgulescu si Burleanu Gigi Becali isi striga nemultumirile. Acesta a dezvaluit pentru ProSport ca nu se poate ca jucatorii care .

Cine o pazeste non-stop pe fata lui Gigi Becali. Omul de incredere al patronului FCSB, mereu langa Alexandra cand iese in oras

Gigi Becali s-a asigurat ca Alexandra, fiica lui cea mijlocie, se afla mereu in siguranta si este ferita de oamenii care au intentii rele. Afaceristul din Pipera si-a pus chiar omul de incredere sa o insoteasca pe aceasta oriunde merge. Cine se asigura ca Alexandra Becali se afla mereu in siguranta Alexandra Becali, in varsta .

Gigi Becali, prima reactie dupa anuntul plecarii lui Mirel Radoi. Ce i-a transmis patronul FCSB

Anuntul facut de Mirel Radoi a pus pe jar pe toata lumea. La conferinta de presa de aseara actualul selectioner declara ca la finele lui noiembrie va pleca. Printre primele reactii, de astazi, este si cea a lui Gigi Becali. Interpelat de reporterii Playsport, patronul FCSB, si nasul lui Radoi, a facut primele declaratii la .

carturesti.ro

actualitate, 00:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )