Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Gigi Becali si vaccinarea anti-Covid: Nu sunt stapan de sclavi, fiecare face ce vrea

Hotnews Hotnews,
 Gigi Becali si vaccinarea anti-Covid: Nu sunt stapan de sclavi, fiecare face ce vrea

Pe langa desele accidentari din lot, FCSB sufera in aceste momente si din cauza infectarilor cu Covid-19. Patronul Gigi Becali a declarat, joi seara, ca nu vrea sa faca propaganda antivaccinare, insa el nu se vaccineaza. continuă pe Hotnews

Gigi Becali: Nu sunt stapan de sclavi

Patronul echipei FCSB a vorbit, joi seara, despre politica clubului pe care il conduce cu privire la vaccinarea jucatorilor.

Gigi Becali tuna si fulgera: Schimbati, ba, regulamentul ca o sa ii omorati

Gigi Becali vine cu amenintari pentru Gino Iorgulescu si Razvan Burleanu. Celebrul latifundiar sustine ca o sa le faca plangeri penale. Afaceristul este extrem de nemultumit si vrea schimbarea regulamentului. Gigi Becali, mesaj dur pentru Iorgulescu si Burleanu Gigi Becali isi striga nemultumirile. Acesta a dezvaluit pentru ProSport ca nu se poate ca jucatorii care .

Cine o pazeste non-stop pe fata lui Gigi Becali. Omul de incredere al patronului FCSB, mereu langa Alexandra cand iese in oras

Gigi Becali s-a asigurat ca Alexandra, fiica lui cea mijlocie, se afla mereu in siguranta si este ferita de oamenii care au intentii rele. Afaceristul din Pipera si-a pus chiar omul de incredere sa o insoteasca pe aceasta oriunde merge. Cine se asigura ca Alexandra Becali se afla mereu in siguranta Alexandra Becali, in varsta .

Gigi Becali, prima reactie dupa anuntul plecarii lui Mirel Radoi. Ce i-a transmis patronul FCSB

Anuntul facut de Mirel Radoi a pus pe jar pe toata lumea. La conferinta de presa de aseara actualul selectioner declara ca la finele lui noiembrie va pleca. Printre primele reactii, de astazi, este si cea a lui Gigi Becali. Interpelat de reporterii Playsport, patronul FCSB, si nasul lui Radoi, a facut primele declaratii la .

Focar de COVID-19 la vicecampioana. Gigi Becali: FCSB nu se vaccineaza! Eu nu le interzic, dar ei stiu de la patron ca nu e bine si il iubesc, si il asculta pe patron

Gigi Becali a reactionat in contextul focarului de COVID-19 de la FCSB, unde intreg stafful tehnic a fost depistat cu SARS-CoV-2, si spune ca nu le-a interzis angajatilor de la club sa se vaccineze, dar .

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )