Libnet.ro
watchshop.ro

13:30

GRAFIC Rata de infectare a trecut de 3 la nivel national TOPUL judetelor dupa numarul de cazuri noi

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Rata de infectare a trecut de 3 la nivel national TOPUL judetelor dupa numarul de cazuri noi

Rata de infectare la nivel national a ajuns la 3,1 la mie, fiind pentru prima oara cand depaseste pragul de 3 in acest val pandemic, iar 11 judete sunt in zona rosie, potrivit datelor furnizate sambata de autoritati. continuă pe Hotnews

Topul judetelor dupa cazurile noi COVID-19. Bucuresti, aproape 1.600 de cazuri Cluj, Timis si Suceava, in top GRAFIC Rata de infectare creste in toate judetele

Nu mai putin de 15 judete, aproape o treime din total, au raportat peste 200 de cazuri de imbolnaviri cu COVID-19 in ultimele 24 de ore. Capitala raporteaza cel mai mare numar de cazuri noi, peste 1. 500, urmata de Timis, Cluj si Suceava. Rata de infectare cu noul coronavirus la nivel national a crescut la 2. 72, toate judetele inregistrand cresteri de pe o zi pe alta.

Topul judetelor dupa cazurile noi COVID-19. Bucuresti, peste 1.000 de cazuri Cluj, Timis, Suceava si Brasov, in top GRAFIC Rata de infectare creste in toate judetele

Nu mai putin de 15 judete, aproape o treime din total, au raportat peste 200 de cazuri de imbolnaviri cu COVID-19 in ultimele 24 de ore. Capitala raporteaza cel mai mare numar de cazuri noi, peste 1. 000, urmata de Timis si Cluj cu peste 700. Suceava, Brasov si Iasi sunt si ele in top. Rata de infectare cu noul coronavirus la nivel national a crescut la 2. 32, toate judetele inregistrand cresteri de pe o zi pe alta.

GRAFIC Incidenta cazurilor COVID-19 ramane peste 4 in Cluj si trece pragul de 3 la mie in Bucuresti si Suceava Topul judetelor dupa rata de infectare

In toate judetele incidenta cumulata la 14 zile este in crestere. Rata de infectare a urcat la nivel national, ajungand miercuri la 2,14 la mia de locuitori, potrivit datelor oficiale. Cea mai mare incidenta este in judetul Cluj - 4,46, urmat de Suceava- 3,34 si Bucuresti - 3,32. Cea mai mica incidenta este in Gorj - 0,43.

Rafila anunta ca gradul de ocupare al paturilor COVID la nivel national este 16%, cel mai mult fiind in Suceava, 34%

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat, vineri, ca gradul de ocupare al paturilor COVID la nivel national este 16%, cel mai mult fiind in Suceava, 34%. Ministrul spera ca rata de ocupare de 75%, care ar duce la trecerea in online a scolilor, sa fie cat mai intarziata sau deloc.

Capitala ramane in zona rosie. Topul judetelor dupa cazurile noi de infectare cu SARS-CoV-2

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 fata de ultima raportare sunt in Bucuresti - 1. 389 si in judetele Timis - 642, Cluj - 595, Suceava - 488, Brasov - 374, Ilfov - 367, Bihor - 363 si Iasi - 336, a informat, sambata, Grupul de Comunicare Strategica.

Capitala intra in scenariul rosu. Incidenta COVID a trecut de 3 la mie Scolile cu rata de vaccinare sub 60% intra in online Ce noi restrictii vor intra in vigoare

Capitala intra in scenariul rosu, dupa ce rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori miercuri, conform datelor publicate de Directia de Sanatate Publica. Atunci cand incidenta cazurilor COVID-19 trece de 3 la mie, sunt impuse restrictii in ceea ce priveste functionarea localurilor, cinematografelor sau a salilor de fitness. De asemenea, de la acest prag este luata in calcul rata de vaccinare in randul angajatilor din scoli. Daca procentul este sub 60%, scolile trec la cursuri online, iar gradinitele se inchid.

carturesti.ro

actualitate, 13:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1497 seconds )