Libnet.ro
evomag.ro

01:05

Grecii vor primi subventii de la stat pentru plata energiei

Adevărul Adevărul,
Grecii vor primi subventii de la stat pentru plata energiei

Guvernul grec va oferi subventii pentru majoritatea gospodariilor pana la finele anului, in ideea de a face mai accesibile costurile la energie, pe fondul cresterii preturilor la gaze naturale, a declarat marti un oficial guvernamental, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

carturesti.ro

9.000 de copii vor primi ajutor scolar de la parintele Dan Damaschin: Dam din ceea ce Dumnezeu ne-a dat, nimic mai mult

Parintele Damaschin a mai reusit o minune cu ajutorul romanilor cu suflet bun. 000 de copii vor primi cate un pachet pentru scoala, cu haine si rechizite in valoare de aproximativ 250 de lei. Niciunul dintre copii nu va simti ca este mai prejos decat ceilalti. Este vorba despre elevi care provin din familii ce nu isi permit sa le ofere tot ce au nevoie.

Ministerul Finantelor, anunt de ultima ora: Titluri de stat pentru populatie

Ministerul Finantelor din Romania anunta ca, incepand de luni, se lanseaza o noua emisiune de titluri de stat FIDELIS pentru populatie. Romanii interesati trebuie sa stie ca, in.

Se dau bani de la stat pentru romanii vaccinati: cati bani primesti, de cand, ce trebuie sa faci

Se vehiculeaza de mult timp posibilitatea unor vouchere pentru persoanele vaccinate din Romania. Ordinul a fost semnat de ministrul interimar al Sanatatii si, de acum, statul roman incepe.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )