Libnet.ro
evomag.ro

18:00

Greseala la volan care-i lasa pe soferii romani fara permis. Peste 5.000 conducatori auto, fara carnet

Playtech Playtech,
Greseala la volan care-i lasa pe soferii romani fara permis. Peste 5.000 conducatori auto, fara carnet

In perioada 6-12 septembrie, politistii rutieri au desfasurat o ampla actiune de control in randul soferilor din Romania. Din nefericire, peste 5. 000 de persoane au ramas fara carnet de. continuă pe Playtech

carturesti.ro

Cat a ajuns sa coste un plin de carburant la pompa. Soferii romani sunt disperati!

Soferii romani sunt socati de banii pe care trebuie sa-i scoata din buzunare pentru un plin de carburant. Cat a ajuns sa coste la pompa? Vesti din ce in ce mai proaste pentru conducatorii auto. Vesti proaste pentru soferi: cat costa un plin de carburant la pompa? Vesti din ce in ce mai proaste pentru .

Valeriu Gheorghita, semnal de alarma: Numarul cazurilor de COVID-19 va continua sa creasca. Jumatate dintre romani, fara protectie

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a declarat marti ca numarul cazurilor de COVID-19 va continua sa creasca, avand in vedere ca jumatate dintre romani nu au nicio forma de protectie impotriva virusului. Astazi avem .

actualitate, 18:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )