Libnet.ro
watchshop.ro

06:45

Greva de avertisment in invatamant, saptamana viitoare. CALENDARUL

România Liberă România Liberă,
Greva de avertisment in invatamant, saptamana viitoare. CALENDARUL

Angajatii din sistemul de invatamant preuniversitar organizeaza greva de avertisment, saptamana viitoare, la nivel national. La greva de avertisment se va desfasura in toate unitatile de invatamant unde lucreaza membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) si ai Federatiei Sindicatelor din Educatie FSE) Spiru Haret. Calendarul grevei din invatamant Potrivit unei adrese a FSLI . continuă pe România Liberă

Greva in invatamant (surse)

Angajatii din invatamant ar urma sa recurga la actiuni de protest mai drastice decat neincheierea situatiei scolare a elevilor pe primul semestru, precum greva generala, decizia finala a sindicalistilor din Educatie urmand sa fie comunicata maine. Conform informatiilor obtinute din teritoriu de cotidianul national Romania libera, sindicalistii din sistemul de invatamant preuniversitar stabilisera initial un .

Protest la Guvern: Angajatii din invatamant sunt nemultumiti ca nu au fost majorate salariile conform legislatiei

Actiuni de protest ample vor fi organizate joi in fata sediului Guvernului si in fata sediilor PSD si PNL, de catre federatiile sindicale din invatamant. Angajatii din invatamant sunt nemultumiti fata de faptul ca Executivul .

Noi masuri in privinta facturilor uriase, luate saptamana viitoare in Guvern

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri, dupa sedinta de Guvern ca toate masurile privind schemele de ajutor a consumatorilor afectati de scumpirea energiei vor fi adoptate intr-o sedinta de Guvern de saptamana viitoare. Avem o serie de masuri in lucru pe care vrem sa le adoptam saptamana viitoare. Ma refer la toate masurile deja .

POPESCU: Saptamana viitoare dorim sa iesim cu OUG pentru aprobarea masurilor ce vor fi luate in contextul preturilor la energie

Ordonanta de Urgenta cu masurile ce vor fi luate in contextul preturilor ridicate la energie ar putea fi aprobata saptamana viitoare, a declarat miercuri ministrul Energiei, Virgil Popescu, la finalul sedintei de Guvern.

Epidemiolog celebru, anunt infricosator pentru romani. Tulpina care va provoca majoritatea spitalizarilor si deceselor, incepand de saptamana viitoare: Avem confirmarea oficiala

Cercetatorul Octavian Jurma trage un mare semnal de alarma privind cresterea spitalizarilor si a deceselor cauzate de tulpina dominanta in Romania. Potrivit specialistilor, Omicron si-a castigat acest statut, astfel ca, majoritatea infectiilor si formelor grave au sanse mari sa fie generate de aceasta noua varianta. Potrivit epidemiologului, exista si o veste buna, si anume, aceea .

Salariatii din invatamant vor intra in greva saptamana viitoare

Salariatii din invatamant vor intra in greva de avertisment miercuri, 19 ianuarie, anunta Federatia Sindicatelor Libere din invatamant si Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret.

Angajatii din invatamant protesteaza joi la Guvern fata de neaplicarea prevederilor Legii salarizarii

Cele trei federatii sindicale din educatie organizeaza joi actiuni de protest in fata sediului Guvernului si in fata sediilor PSD si PNL, pentru a transmite nemultumirea angajatilor din invatamant fata de faptul ca Executivul nu a majorat salariile acestora conform legii 1532017, potrivit unui comunicat remis miercuri de organizatiile sindicale, scrie Agerpres. Actiunile sunt organizate de Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI), Federatia Sindicatelor din Educatie FSE) Spiru Haret si de Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, care reprezinta peste 300. 000 de salariati din invatamant.

ASTAZI Angajatii din invatamant protesteaza la Guvern fata de neaplicarea prevederilor Legii salarizarii

Cele trei federatii sindicale din educatie organizeaza astazi actiuni de protest in fata sediului Guvernului si in fata sediilor PSD si PNL, pentru a transmite nemultumirea angajatilor din invatamant fata de faptul ca Executivul nu a majorat salariile acestora conform legii 1532017, potrivit unui comunicat remis ieri de organizatiile sindicale.

Un asteroid masiv de peste 1 km va trece pe langa Pamant saptamana viitoare

Un asteroid enorm, mai masiv decat doua cladiri Empire State, se indreapta catre noi, dar spre deosebire de asa-numita cometa ucigasa de planete din filmul recent Dont Look Up, aceasta roca spatiala va trece inofensiv pe langa Pamant, scrie Live Science.

carturesti.ro

actualitate, 06:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,168 seconds )