Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Greva generala in transportul public din Bucuresti. Autobuzele, troleibuzele si tramvaiele STB au ramas in depouri Ce vor sindicalistii si ce spune conducerea societatii Nicusor Dan: O actiune foarte grava, orchestrata de sindicat

Hotnews Hotnews,
 Greva generala in transportul public din Bucuresti. Autobuzele, troleibuzele si tramvaiele STB au ramas in depouri Ce vor sindicalistii si ce spune conducerea societatii Nicusor Dan: O actiune foarte grava, orchestrata de sindicat

Angajatii STB, societatea de transport public din Bucuresti, au intrat joi dimineata in greva generala, sindicalistii spunand ca revendicarile lor privind cresterile salariale nu au fost solutionate. Directorul societatii de transport din Capitala a replicat ca salariul mediu brut este de 7. 000 de lei, i-a acuzat pe sindicalisti de actiuni ilegale si a vorbit despre furturi de combustibil si de probleme cu comenzile de piese. La randul sau, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca greva este una ilegala, orchestrata de sindicatul reprezentativ condus de liderul sindical Vasile Petrariu, consilier PSD. Tribunalul Bucuresti a decis suspendarea grevei, insa mijloacele de transport in comun nu iesisera pe traseu nici joi seara. 15 Greva angajatilor Societatii de Transport Bucuresti ar putea continua si vineri18. 30 Circulatia autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor nu fusese reluata pana la aceasta ora18:30 Nicusor Dan, mesaj pentru liderul sindicatului din STB: Va avea soarta lui Ion Radoi16:05 Instanta a decis suspendarea grevei angajatilor STB13:43 Cat castiga soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie de la STB11:56 Liderul sindicatului din STB, intrebat cand vor reveni soferii pe trasee: Cand directorul general va pleca11:38 Prefectul Capitalei spune ca avea semnale despre greva STB, dar Nicusor Dan nu i-a raspuns la telefon11. 34 STB a depus doua sesizari in justitie, prima va fi judecata incepand cu ora 14. 0011:23 Cine este Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ din STB, acuzat de Nicusor Dan ca a orchestrat greva 08:48 Nicusor Dan: Este o greva ilegala. imi pare rau ca soferii au cazut in plasa acestor manipiulari cu substrat politic08:26 Masurile anuntate de Prefectura Capitalei in urma grevei angajatilor STB08:24 Metrorex transmite ca a luat toate masurile necesare pentru preluarea unui numar crescut de calatori 08:15 Haos in Bucuresti, joi dimineata: Strazi pline de masini, aglomeratie la metrou, preturi mai mari la serviciile de ride-sharing. continuă pe Hotnews

Greva generala la STB. Bucurestiul e paralizat. Aglomeratie infernala pe strazi. Metroul nu mai face fata

E greva generala la STB. Transportul public de suprafata din Bucuresti este paralizat, joi dimineata, din cauza unui protest spontan al angajatilor STB. 1450 de autobuze, troleibuze si tramvaie au ramas in depouri si autobaze. UPDATE: in aceasta dimineata, prefectul Municipiului Bucuresti, in virtutea atributiilor legale, privind respectarea ordinii publice si mentinerea climatului de pace .

GREVA GENERALA A ANGAJATILOR STB Mai multe vehicule sunt blocate in depouri si autobaze

ACTUALIZARE - VASILE PETRARIU, PRESEDINTELE STB: Primul pas pentru reluarea transportului public este demiterea directorului general --- *ACTUALIZARE - Aurelian Badulescu: Nicusor Dan, singurul vinovat pentru situatia din Capitala --- *ACTUALIZARE - Prefectul Capitalei i-a solicitat primarului general sa mentina ordinea publica in contextul grevei angajatilor STB --- *ACTUALIZARE - Sebastian Burduja cere autoritatilor sa verifice legalitatea grevei STB --- *ACTUALIZARE - Taximetristii se mobilizeaza pentru a veni in sprijinul bucurestenilor in contextul grevei STB --- *ACTUALIZARE - Nicusor Dan: Greva de la STB este ilegala, cu substrat politic --- *ACTUALIZARE - Metrorex introduce in circulatie toate trenurile disponibile din flota pe fondul grevei STB --- *ACTUALIZARE - TPBI: STB trebuie sa asigure o treime din capacitatea de transport necesara in Bucuresti si zona metropolitana --- Angajatii STB, societatea de transport public din Bucuresti, au intrat joi dimineata in greva generala, sindicalistii spunand ca revendicarile lor privind cresterile salariale nu au fost solutionate.

Haos in Bucuresti, joi dimineata, din cauza grevei de la STB: Strazi pline de masini, aglomeratie la metrou, preturi mai mari la serviciile de ride-sharing

Greva generala de la STB a provocat probleme mari de trafic joi dimineata in Capitala, in conditiile in care multi bucuresteni care nu au putut merge cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul au apelat la alte metode.

EXCLUSIV Cat castiga soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie de la STB

In 2021, societatea de transport public din Bucuresti STB) a avut un buget de 1,2 miliarde lei, din care aproximativ 928 de milioane de lei s-au dus pe salariile celor circa 11. 200 de angajati. Soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie sunt insa putin peste 4. 500, restul fiind personal auxiliar precum mecanici sau vanzatori de bilete. Un sofer de autobuz castiga pana la 7. 800 de lei, potrivit datelor obtinute de HotNew. ro, iar unul de troleibuz, pana la 8. 000 de lei. Se adauga si tichete de masa. Aceste date nu includ primele.

Cine este Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ din STB, acuzat de Nicusor Dan ca a orchestrat greva generala de joi

Vasile Petrariu, acuzat de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ca a orchestrat greva angajatilor societatii de transport public din Bucuresti, este liderul Sindicatului Transportatorilor din Bucuresti, sindicatul reprezentativ din STB. Sindicatul are 9. 172 de membri, din 11. 200 de angajati STB. Petrariu este consilier PSD in Consiliul General al Capitalei, iar la alegerile locale din 2020 sindicatul si-a anuntat sustinerea pentru Gabriela Firea si echipa de consilieri generali PSD.

Greva spontana la STB. Autobuzele, troleibuzele si tramvaiele nu circula joi dimineata in Bucuresti (VIDEO, GALERIE FOTO)

Angajatii STB au intrat, joi dimineata, in greva spontana, astfel ca autobuzele, troleibuzele si tramvaiele nu circula joi dimineata pe strazile din Bucuresti. Mii de oameni care au plecat la munca la primele ore ale .

Avocatii din Republica Moldova au intrat in greva generala

Avocatii din Republica Moldova sunt in greva generala, in perioada 20-24 ianuarie,cu sistarea totala a activitatii de avocat, inclusiv a activitatii avocatilor din cadrul sistemului asistentei juridice garantate de stat. Decizia a fost luata deConsiliul Uniunii Avocatilor, care s-a intrunit in sedinta extraordinara.

Cat castiga soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie de la STB

Traficul a fost paralizat in Bucuresti de greva angajatilor de la STB,care reclama salariile mici. Luna trecuta, un sofer de autobuz a castigat intre 2. 694 lei si 7. 801 lei net.

Greva la STB. Ce salariu are un sofer sau vatman

Greva de la STB scoate la lumina faptul ca soferii si vatmanii nu au salarii atat de mici. Unii pot atinge chiar 2. 000 de euro pe luna, in functie de sporuri si orele lucrate. Salariile de la STB Potrivit datelor furnizate de Oficiul National al Registrului Comertului, ONRC, salariu mediu in Societatea de Transport Bucuresti .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1531 seconds )