Libnet.ro
carturesti.ro

13:30

Guvernul de la Chisinau a aprobat anularea secretului offshore in Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Guvernul de la Chisinau a aprobat anularea secretului offshore in Republica Moldova

Cu votul a 81 de deputati a fost aprobat, in prima lectura, un proiect care urmareste anularea secretului offshore si transparentizarea maxima a societatilor comerciale de pe teritoriul Republicii Moldova. continuă pe Antena3

Parlamentul R. Moldova a votat pentru anularea secretului offshore

Cu votul a 81 de deputati a fost aprobat, in prima lectura, un proiect care urmareste anularea secretului offshore si transparentizarea maxima a societatilor comerciale de pe teritoriul Republicii Moldova.

Stare de alerta in Republica Moldova. Guvernul ia in calcul inchiderea scolilor

Republica Moldova se pregateste de inchiderea scolilor. Guvernul de la Chisinau se lupta atat cu criza medicala, cat si cu criza la energie. Astfel, executivul a publicat procesul-verbal al Comisiei pentru Situatii Exceptionale din 13 .

Turistii romani viziteaza o crama celebra din Republica Moldova

Turistii romani viziteaza o crama celebra din Republica Moldova, care sarbatoreste cinci ani de la redeschidere. Aceasta este crama Castel Mimi, din apropierea orasului Chisinau. Crama este amenajata in resedinta lui Constantin Mimi, ultimul guvernator al Basarabiei din vremea tarilor. Ulterior, Constantin Mimi a devenit directorul Bancii Nationale a Romaniei dar s-a afirmat si ca .

Basarabia oscileaza intre Romania si Rusia. Republica Moldova a trimis o delegatie la Moscova

Basarabia oscileaza intre Romania si Rusia, apeland la ajutorul ambelor tari, desi ele sunt pe pozitii opuse. Guvernul Republicii Moldova a trimis la Moscova o delegatie condusa de vicepremierul Vladislav Kulminski. Una dintre temele discutate a fost livrarea de gaze catre Republica Moldova. Guvernul Republicii Moldova a trimis la Moscova, la finalul saptamanii trecute, o .

Republica Moldova declara stare de urgenta in sectorul energiei din cauza lipsei gazelor

Republica Moldova va declara stare de urgenta in sectorul energiei din cauza deficitului de gaze naturale si absentei unui nou acord de energie cu grupul rus Gazprom, a declarat miercuri vicepremierul Andrei Spinu, transmite Reuters.

Avem de invatat de la Republica Moldova: planul prin care va face de ras agricultura romaneasca

Republica Moldova se confrunta, la fel ca Romania, cu o lipsa totala de organizare a micilor fermieri, in privinta comercializarii bunurilor pe care le produc. Diferenta este ca vecinii.

Bogdan Aurescu si omologul sau din Republica Moldova au discutat la Bucuresti despre gazoductul Iasi-Chisinau si interconectarea energetica

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit miercuri la Bucuresti pe omologul sau de la Chisinau, vicepremierul Nicu Popescu, pentru o intrevedere de lucru, informeaza MAE, care a subliniat ca intalnirea reprezinta o reconfirmare a .

Expert, despre criza gazelor din Republica Moldova: O incercare a Gazprom-ului de a ne da o lectie politica

Lipsa evolutiilor pe subiectul contractului de achizitie a gazului este o incercare a Gazprom-ului de a ne da o lectie politica. Este opinia fostului director ANRE, Victor Parlicov, potrivit caruia, Moscova si-ar dori implicarea in negocieri a factorilor de decizie politici de la Chisinau, noteaza IPN.

watchshop.ro

actualitate, 13:30

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )