Libnet.ro
watchshop.ro

14:30

Guvernul Ciuca se reuneste vineri in sedinta, la Palatul Victoria. Rectificarea bugetara, pe ordinea de zi

B1 TV B1 TV,
Guvernul Ciuca se reuneste vineri in sedinta, la Palatul Victoria. Rectificarea bugetara, pe ordinea de zi

Guvernul Ciuca se reuneste vineri in sedinta, la Palatul Victoria, iar pe ordinea de zi se afla rectificarea bugetara. Premierul a declarat joi ca se vor analiza elementele privind rectificarea bugetara si deficitul inregistrat la . continuă pe B1 TV

ASTAZI Guvernul se reuneste in sedinta pentru dezbaterea rectificarii bugetare

ACTUALIZARE - Gabriela Firea anunta ce bani s-au dat la rectificare Ministerului Muncii --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca le-a cerut ministrilor implicati in rectificarea bugetara sa asigure continuitatea lucrului --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca: Guvernul va aproba rectificarea bugetara --- *ACTUALIZARE - Surse: Reprezentantii coalitiei se reunesc inainte de sedinta de guvern --- Guvernul ar urma sa se reuneasca in sedinta astazi, la Palatul Victoria, pe agenda de lucru aflandu-se rectificarea bugetara.

ASTAZI Guvernul Ciuca se reuneste in prima sedinta de la investirea in Parlament

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale --- Guvernul condus de Nicolae Ciuca se reuneste, astazi, in prima sedinta de dupa investirea in Parlament, potrivit Agerpres.

Prima sedinta de Guvern pentru cabinetul condus de Nicolae Ciuca. Ministrii de la PSD, PNL si UDMR se reunesc la Palatul Victoria

Nicolae Ciuca si ministrii coalitiei formate din PSD, PNL si UDMR se reunesc in prima sedinta de Guvern de la investitura, joi, de la ora 18:15, la Palatul Victoria. Prima sedinta de Guvern pentru .

Joi la ora 10 se da votul pentru Guvernul Ciuca

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc joi in sedinta comuna, de la ora 10, pentru a se investi Guvernul Ciuca, au decis Birourile permanente ale celor doua Camere. Conducerea Parlamentului a mai decis, in sedinta de marti seara, ca audierile ministrilor propusi in viitorul Guvern PNL PSD UDMR sa aiba loc miercuri, in .

Sorin Grindeanu va fi vicepremierul PSD in Guvernul Ciuca

Liderii PSD au votat, astazi, in sedinta Consiliului Politic National, desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru functia de vicepremier. Grindeanu este si ministrul Transporturilor in Guvernul Ciuca, potrivit Digi24.

Sorin Grindeanu va fi vicepremier in Guvernul Ciuca

Liderii PSD au votat, astazi, in sedinta Consiliului Politic National, desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru functia de vicepremier. Grindeanu este si ministrul Transporturilor in Guvernul Ciuca, potrivit Digi24.

Masurile pregatite de Guvernul Ciuca pentru populatie. Romanii primesc bani pentru masina de familie

Parintii cu trei copii ar putea fi scutiti de plata contributiei la sanatate. Fratii majori sau bunicii vor putea incasa indemizatia de crestere a copilului daca mama sau tatal se intorc la munca. Iar romanii vor obtine bani a-si cumpara masina de familie. Sunt cateva dintre masurile propuse de Guvernul Ciuca in programul de guvernare.

Guvernul Ciuca, la testul Parlamentului.Citu evita sa conduca sedinta, in calitate de sef al Senatului, alaturi de un lider PSD |VIDEO

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, unde va fi dezbatut si votat Cabinetul Ciuca, a inceput. Toti ministrii propusi in Guvern si sustinuti de alianta PNL-PSD-UDMR si minoritati au fost avizati favorabil, miercuri, in comisiile de specialitate. Florin Citu evita sa conduca sedinta, in calitate de presedinte al Senatului, alaturi de Marcel Ciolacu.

Ministrii Guvernului Nicolae Ciuca depun juramantul la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - KLAUS IOHANNIS: Criza politica s-a terminat, dar celelalte crize nu si nici problemele nu au disparut --- Membrii Guvernului Nicolae Ciuca depun juramantul la Palatul Cotroceni. Ceremonia a inceput cu intonarea imnului, potrivit Digi24.

Toti ministrii din Guvernul Ciuca au primit avize pozitive in comisiile de specialitate din Parlament. Urmeaza votul de investitura, joi

Toti ministrii din Guvernul Nicolae Ciuca au primit, miercuri, avize pozitive in comisiile de specialitate din Parlament. Senatorii si deputatii vor da joi, de la ora 10. 00, votul de investitura.

carturesti.ro

actualitate, 14:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1702 seconds )