Libnet.ro
watchshop.ro

14:00

Guvernul imprumuta 300 de milioane de euro pentru o investitie importanta in Cluj

Adevărul Adevărul,
Guvernul imprumuta 300 de milioane de euro pentru o investitie importanta in Cluj

Guvernul Romaniei a aprobat Memorandumul privind negocierea contractului de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii, in valoare de 305 milioane de euro, pentru sustinerea obiectivului de investitii Spitalul Regional de Urgenta Cluj. continuă pe Adevărul

VIDEO Citu, un nou atac la fostii ministri USR-PLUS: Ministerul Sanatatii ar fi pierdut o finantare UE de 4,7 milioane de euro pentru teste COVID-19 din cauza Ioanei Mihaila

Premierul Florin Citu a lansat joi un nou atac la fostii ministri USR-PLUS, acuzand ca Ministerul Sanatatii ar fi pierdut o finantare UE de 4,7 milioane de euro, suma aprobata de Comisia Europeana pentru decontarea de teste COVID-19, din cauza ca ministrul Sanatatii la acel moment nu ar fi semnat contractul de finantare trimis la avizare la jumatatea lunii august 2021. La acel moment ministru era Ioana Mihaila.

DigiSport: Ion Tiriac scoate din buzunar aproape 3 milioane de euro pentru o masina de lux! Se fabrica doar 275 de exemplare

Este de notorietate pasiunea lui Ion Tiriac pentru colectionarea masinilor scumpe si de epoca, dar omul de afaceri roman este gata sa bata orice record pentru a deveni proprietarul unui bolid de lux.

Florin Citu: Romania a pierdut 4,7 milioane euro bani europeni pentru decontarea a peste 178.000 de teste din cauza ca Ioana Mihaila nu a semnat contractul de finantare (VIDEO)

Comisia Europeana aprobase fonduri europene de 4,7 milioane de euro pentru decontarea a 178. 110 teste de depistare a infectiei cu SARS-CoV-2, insa Romania a pierdut banii din cauza ca Ioana Mihaila, la acel moment ministru .

CORINA CRETU: Pierdem zilnic peste 20 milioane euro, din cauza autoritatilor de la Bucuresti

Tara noastra pierde zilnic peste 20 milioane euro din cauza actualei crize politice, in care nu se stie cine mai negociaza cu Comisia Europeana in conditiile in care nu avem incheiat Acordul de Parteneriat si nici nu am finalizat cele 12 programe operationale, care sunt finantate din fondurile europene, pe baza exercitiului bugetar multianual 2021-2027 si care puteau fi folosite de la 1 iulie 2021, a declarat, ieri, pentru Hotnews, deputatul european Corina Cretu, fost comisar european pentru politica regionala.

Campeador a contractat un credit de 4,5 milioane de euro pentru un proiect rezidential din Timisoara

Grupul Campeador, unul din cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din zona de vest a tarii, a contractat un credit in valoare de 4,5 milioane de euro de la CEC Bank. PCF Investment Banking a actionat in calitate de consultant exclusiv al Grupului Campeador in structurarea, negocierea si implementarea facilitatii de finantare, aceasta fiind a treia finantare obtinuta de PCF pentru Campeador, conform unui comunicat remis redactiei.

Ce a gasit un barbat plutind la marginea apei. S-a imbogatit pe loc cu 1.500.000 milioane euro

Un pescar din Thailanda a dat peste norocul vietii sale, acum cateva zile. Barbatul nu si-a putut crede ochilor dupa ce a gasit 30 de kilograme de ambergris, o solutie folosita in fabricarea parfumurilor de lux, plutind pe o plaja din sudul Thailandei, care ar putea valora aproape 1 milion de lire sterline. Ce a .

Emmanuel Macron dezvaluie un plan de 30 de miliarde de euro pentru inovatie industriala

Presedintele Frantei a prezentat un plan in valoare de 30 de miliarde de euro prin care doreste sa revolutioneze industria. Franta vrea sa fie lider in hidrogenul verde pana in 2030 si sa construiasca avioane cu emisii reduse de carbon si reactoare nucleare mici. Macron a declarat ca foaia de parcurs, denumita Franta 2030, va .

Moldova va primi 25 milioane euro de la Banca Mondiala pentru imunizarea populatiei

Banca Mondialava oferiRepublicii Moldova o finantare aditionala, in valoare de 24,8 milioane de euro, sub forma de credit, care are drept scop implementarea procesului de imunizare impotriva infectiei COVID-19, la nivel national.

Citu sustine ca Romania a pierdut peste 4,7 de milioane de euro, bani europeni, pentru teste COVID din cauza Ioanei Mihaila

Premierul interimar Florin Citu a afirmat joi, dupa sedinta de Guvern, caRomania a pierdut in acest an fonduri europene de peste 4,7 milioane de euro pentru decontarea de teste RT PCR si rapide antigen pentru depistarea COVID-19. Citu sustine ca Ioana Mihaila nu a avizatsi semnat la timp contractul care ar fi permis decontarea testelor.

DUPA CE A CASTIGAT LICITATIA ORGANIZATA DE CE OLTENIA Etex Building Performance investeste 6 milioane euro in valorificarea gipsului de la Rovinari

Producatorul de sisteme de gips-carton, gleturi si tencuieli Etex Building Performance Siniat Romania) va investi peste 6 milioane de euro in zona Rovinari, dupa ce a castigat, recent, licitatia organizata de Complexul Energetic Oltenia pentru valorificarea gipsului.

carturesti.ro

actualitate, 14:00

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )