Libnet.ro
UNICEF

05:00

Hertegovina Ucraina

Libnet Ro
Austria se opune inceperii negocierilor de aderare la UE cu Ucraina si Republica Moldova

Austria se opune inceperii negocierilor de aderare la UE cu Ucraina si Republica Moldova

Austria se opune inceperii negocierilor de aderare la UE cu Ucraina si Republica Moldova, intrucat nu este de acord cu o procedura accelerata si considera ca Kievul nu ar trebui sa primeasca privilegii pe care Bosnia-Hertegovina nu le are, relateaza agentia ucraineana RBC, care citeaza serviciul de presa al parlamentului austriac, acolo unde cancelarul Karl Nehammer si ministrul de externe Alexander Schallenberg au fost audiati, marti, in comisia pentru politica europeana.

EURO 2024 |Presa belgiana, val de ironii la adresa Nationalei Romaniei: Starul lor joaca in Arabia Saudita

Presa sportiva din Belgia a ironizat Nationala de fotbal a Romaniei, la scurt timp dupa tragerea la sorti a grupelor EURO 2024, care a plasat echipele celor doua tari in aceeasi grupa. Amintim ca tricolorii au picat in Grupa E, cu Belgia, Slovacia si echipa care va castiga barajul de pe ruta B semifinalele sunt Bosnia si Hertegovina Ucraina, Israel Islanda).

EURO 2024 |Mitica Dragomir a ras in hohote cand a aflat ce adversare va avea Romania: Ce grupa trasnet avem! Cred ca a tras-o tatal lui Edi Iordanescu

Nationala de fotbal a Romaniei a avut noroc la tragerea la sorti a grupelor EURO 2024, Tricolorii au picat in Grupa E, cu Belgia, Slovacia si echipa care va castiga barajul de pe ruta B semifinalele sunt Bosnia si Hertegovina Ucraina, Israel Islanda). Si Mitica Dragomir se numara printre cei care considera ca echipa lui Edi Iordonescu a avut mare noroc.

Euro 2024: Grupele si programul complet al competitiei

Sambata seara, la Hamburg, au fost stabilite grupele pentru EURO 2024. Iata care sunt echipele care vor concura, potrivit Digi Sport. Romania este in grupa E, alaturi de Belgia, Slovacia si castigatoarea play-off-ului B semifinalele sunt Bosnia si Hertegovina Ucraina, Israel Islanda) Programul fazei grupelor EURO 2024 .

Programul meciurilor Romaniei in grupele EURO 2024 (FOTO)

Romania e in grupa E la EURO 2024, alaturi de Belgia, Slovacia si castigatoarea play-off-ului B semifinalele sunt Bosnia si Hertegovina Ucraina, Israel Islanda). Tragerea la sorti a avut loc sambata, in Hamburg. Tot sambata a fost anuntat si programul meciurilor. Meciurile Romaniei la EURO 2024 .

EURO 2024 |Edi Iordanescu, dupa tragerea la sorti: Obiectivul nostru e sa trecem de aceasta grupa. Nu va fi usor. Reactiile lui Ianis Hagi si Nicolae Stanciu

La EURO 2024, Romania e in Grupa E, alaturi de Belgia, Slovacia si castigatorea play-off-ului B Bosnia si Hertegovina Ucraina Israel Islanda). Selectionerul Edward Iordanescu a declarat pentru site-ul frf. ro ca nu va fi usor, dar obiectivul nostru este sa mergem mai departe, sa trecem de aceasta grupa. Nicolae Stanciu, capitanul nationalei, a constatat si el ca acestea nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica. Un mesaj a avut si Ianis Hagi.

EURO 2024 |Tragere la sorti cu noroc pentru Romania. Reactia internetului: Cine pupa iconite Domnul te vede! (FOTO)

Romania e in grupa E la EURO 2024, alaturi de Belgia, Slovacia si castigatoarea play-off-ului B semifinalele sunt Bosnia si Hertegovina Ucraina, Israel Islanda). Tragerea la sorti a avut loc sambata, in Hamburg. Rezultatul a fost intampinat in online cu entuziasm. Si ironii.

Romania si-a aflat adversarele de la EURO 2024. Cum arata grupele dupa tragerea la sorti

Romania e in grupa E la EURO 2024, alaturi de Belgia, Slovacia si castigatoarea play-off-ului B semifinalele sunt Bosnia si Hertegovina Ucraina, Israel Islanda), informeaza GSP. Amintim ca Romania va incasa peste 9 milioane de euro de la UEFA pentru calificarea la Campionatul European. De asemenea, fiecare victorie va fi recompensata cu un milion de euro, iar fiecare egal cu 500. 000 de euro.

S-a stabilit grupa Romaniei la EURO 2024: Belgia, Slovacia si castigatoarea play-off-ului B

Nationala Romaniei si-a aflat adversarii de la Campionatul European de anul viitor, gazduit de Germania. Tragerea la sorti a inceput la ora 19. 00, la Hamburg, tricolorii urmand sa intalneasca Belgia, Slovacia si castigatoarea play-off-ului B, potrivit news. ro. in semifinalele play-off-ului B joaca Bosnia si Hertegovina Ucraina si Israel Islanda. Nationala Romaniei va avea .

Romania, in Grupe E la EURO 2024. Am evitat balaurii Europei

Sambata, 2 decembrie, a avut loc la Hamburg tragerea la sorti a celor sase grupe de la EURO 2024 14 iunie - 14 iulie 2024). Romania a fost repartizata in Grupa E si va intalni Belgia, Slovacia si castigatoarea barajului de Liga Natiunilor pe Ruta B, unde sunt implicate Israel, Ucraina, Bosnia-Hertegovina si Islanda.

Comisia Europeana a adoptat un nou plan de crestere pentru Balcanii de Vest

Comisia Europeana a adoptat Pachetul de extindere 2023, care ofera o evaluare detaliata a stadiului actual si a progreselor inregistrate de Albania, Bosnia si Hertegovina, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Turcia si, pentru prima data, Ucraina, Republica Moldova si Georgia pe drumul lor catre aderarea la Uniunea Europeana. Raportul se concentreaza in special pe progresele inregistrate in punerea in aplicare a reformelor fundamentale, precum si pe oferirea de orientari clare cu privire la prioritatile viitoare in materie de reforma.

Zelenski califica anuntul Comisiei Europene privind deschiderea negocierilor de aderare a Ucrainei drept un pas corect in istorie

Comisia Europeana a dat miercuri unda verde deschiderii negocierilor de aderare cu Ucraina, Republica Moldova si Bosnia-Hertegovina, recomandand in acelasi timp ca Georgiei sa i se acorde statutul de tara candidata.

Roberta Metsola: Ma bucur ca Ucraina si Republica Moldova sunt pe drumul cel bun spre deschiderea negocierilor de aderare la UE

Presedinta Parlamentului European Robert Metsola a salutat, miercuri, decizia Comisiei Europene de a recomanda Consiliului European sa deschida negocierile de aderare la UE cu Republica Moldova, Ucraina, precum si deschiderea discutiilor pentru aderare cu Bosnia-Hertegovina si acordarea Georgiei statului de tara candidata.

Comisia europeana recomanda inceperea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina, R. Moldova si Bosnia-Hertegovina

Comisia Europeana a recomandat inceperea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina, Republica Moldova si Bosnia-Hertegovina, precum si acordarea statutului de tara candidata Georgiei. Comisia Europeana recomanda Consiliului inceperea negocierilor de aderare cu Ucraina, a anuntat executivul UE la Bruxelles, anunt facut si referitor la Republica Moldova. in cazul Ucrainei, Comisia recomanda ca negocierile sa .

Comisia Europeana recomanda inceperea negocierilor pentru aderarea la UE cu Ucraina, Moldova si Bosnia

Comisia Europeana CE) recomanda inceperea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina, Republica Moldova si Bosnia-Hertegovina, precum si acordarea statutului de tara candidata Georgiei. Comisia Europeana recomanda Consiliului inceperea negocierilor de aderare cu Ucraina, a anuntat executivul UE la Bruxelles, anunt facut si referitor la Republica Moldova. in cazul Ucrainei, Comisia recomanda ca negocierile sa .

CE recomanda inceperea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina, Republica Moldova si Bosnia-Hertegovina

Comisia Europeana a recomandat miercuri inceperea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina, Republica Moldova si Bosnia-Hertegovina, precum si acordarea statutului de tara candidata Georgiei.

CE anunta inceperea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina, Republica Moldova si Bosnia-Hertegovina

Comisia Europeana a recomandat miercuri inceperea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina, Republica Moldova si Bosnia-Hertegovina, precum si acordarea statutului de tara candidata Georgiei.

Comisia Europeana a dat unda verde negocierilor de aderare la UE pentru Ucraina, Moldova si Bosnia-Hertegovina

Comisia Europeana a recomandat inceperea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina, Republica Moldova si Bosnia-Hertegovina, precum si acordarea statutului de tara candidata Georgiei, scrie Agerpres.

Summit-ul de la Granada a analizat procesul de extindere a UE. Care sunt tarile candidate

In reuniunea neoficiala de la Granada Spania), liderii UE si cei ai celor 27 de tari membre au analizat stadiul procesului de extindere a Uniunii Europene. Opt tari au, in acest moment, statutul de candidat oficial la primirea in UE. Aceste tari sunt Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Albania, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord .

Kremlinul spune ca NATO este pe deplin implicata in razboiul din Ucraina

Secretarul de presa al lui Putin, Dmitri Peskov, a acordat un interviu canalul ATV din Bosnia si Hertegovina despre razboiul din Ucraina. Peskov, despre NATO: Este parte din razboi La 24.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )