Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Horia Tecau se retrage din tenis. Ultimul meci in care fanii il pot urmari pe teren

Playtech Playtech,
Horia Tecau se retrage din tenis. Ultimul meci in care fanii il pot urmari pe teren

Horia Tecau se retrage din tenis. Cel mai mare jucator de dublu din istoria acestui sport din Romania, dupa Ilie Nastase, a decis sa-si atarne racheta in cui. La 36 de ani, Horia Tecau a strans 38 de trofee in cariera sa, dintre care 3 de Grand Slam. in plus, alaturi de Florin Mergea, a . continuă pe Playtech

Previziuni sumbre despre clima din Romania. Fenomenul meteo care va disparea treptat

Climatologii fac previziuni sumbre pentru Romania. in urmatoarele decenii, nu vom mai avea parte de un fenomen meteo extrem de important. Schimbarile climatice sunt inevitabile si se resimt si la nivelul tarii noastre. Temperatura va creste in medie pe tot teritoriul tarii. La ce trebuie sa ne asteptam pe viitor? Ce se va intampla pe .

Kaufland si Lidl tremura din incheieturi. Secretul magazinului care vine in Romania si are preturi infime

Un magazin nou vine in Romania. Acesta face parte dintr-un mare lant de magazine din Germania, care ofera la vanzare un numar mare de produse nealimentare la pretul de numai un euro. Care este secretul magazinului care vine in Romania si are preturi infime Este vorba despre lantul de magazine TEDi, care urmeaza sa intre .

Romania isi ia adio de la un sportiv legendar: Horia Tecau intra pe teren pentru ultima data, in weekend

Dupa o cariera remarcabila, cu 38 de trofee la dublu si o urcare pana pe locul 2 in ierarhia mondiala a acestei probe, Tecau isi va incheia cariera in cel mai frumos mod posibil, evoluand sub tricolor.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1835 seconds )