Libnet.ro
UNICEF

21:30

Horoscop zilnic sambata, 24 septembrie 2022. Zodia care va fi dezamagita in iubire

Playtech Playtech,
Horoscop zilnic sambata, 24 septembrie 2022. Zodia care va fi dezamagita in iubire

Horoscop zilnic sambata, 24 septembrie 2022. Venus, planeta iubirii si a banilor, din zodia Fecioara va forma o opozitie cu Neptun, planeta iluziilor, din zodia Pesti. Acest aspect se va resimti si in urmatoarele zile. Va aduce confuzie in plan sentimental, iluzii prea mari si tendinta de idealizare a partenerului. Nu este o perioada buna . continuă pe Playtech

Horoscop zilnic joi, 21 septembrie 2022. Zodia care are parte de multa iubire

Horoscop zilnic 21 septembrie. Astazi nu avem pe cer un aspect important intre planete, insa Luna va traversa zodia Leu si ne va stimula sa ne bucuram mai mult de viata, sa cautam atentie si sa stralucim. Trebuie sa avem grija la tendinta de a dramatiza, de a deveni prea teatrali sau prea egoisti. Relatiile .

Horoscop chinezesc 23-25 septembrie 2022. Zodia care va avea un final complicat de saptamana

Horoscop chinezesc 23-25 septembrie 2022. Nu toate zodiile se vor bucura de un final de saptamana linistit. Unele se vor confrunta cu probleme in relatia de cuplu. Altele vor avea parte de provocari in ceea ce priveste relatiile de prietenie cu amicii. Horoscopul chinezesc anunta, insa, si vesti bune pentru o parte dintre nativi. Vezi .

actualitate, 21:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )