Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Iarna viitoare, nu preturile mari la gaze vor fi cele mai mari probleme ale Romaniei, ci lipsa gazelor (analiza)

Hotnews Hotnews,
 Iarna viitoare, nu preturile mari la gaze vor fi cele mai mari probleme ale Romaniei, ci lipsa gazelor (analiza)

Agenda publica este acoperita de panica facturilor mari la gaze naturale. Exista insa vesti si mai ingrijoratoare pentu perioada urmatoare si care fac referire la asigurarea efectiva a gazelor naturale in sezonul rece, scrie Dumitru Chisalita pe blogul Asociatiei Energia Inteligenta. Deficitul intre cerere si oferta a determinat ca necesarul de importuri ale gazelor sa ajunga la un nivel de 25%. Depozitele de inmagazinare a gazelor naturale cu 30 de zile inainte de inchiderea ciclului de injectie 31 august 2021) se gasesc la un nivel de 58% respectiv 1,8 mld mc, ritmul zilnic de injectie este de 10 12 mil mc zi, asta inseamna ca se va ajunge la cca. 2,1 mld mc respectiv 65%) anul trecut in aceasta perioada in depozitele de gaze erau pline in proportie de 90%). continuă pe Hotnews

evomag.ro

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimele sase saptamani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimele sase saptamani, din cauza volumului scazut al productiei din Statele Unite la doua saptamani dupa uraganul Ida si din cauza temerilor ca o noua furtuna ar putea afecta productia in Texas in aceasta saptamana, transmit Reuters si news. ro. Cresterea preturilor a avut loc chiar daca OPEC a redus estimarea sa privind nivelul cererii de petrol in trimestrul patru, din cauza variantei Delta a noului coronavirus.

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimele sase saptamani

Preturile petrolului au urcat luni la la cele mai ridicate niveluri din ultimele sase saptamani, din cauza volumul scazut al productiei din Statele Unite la doua saptamani dupa uraganul Ida si din cauza temerilor ca o noua furtuna ar putea afecta productia in Texas in aceasta saptamana.

Transportatorii maritimi inregistreaza cele mai mari castiguri de dupa 2008

Industria globala de shipping se bucura in prezent de cele mai mari castiguri de dupa 2008, gratie unei combinatii intre o cerere exploziva de bunuri si un lant global de aprovizionare perturbat de Covid-19, care majoreaza preturile la transportul maritim de marfa.

Transportatorii maritimi inregistreaza cele mai mari castiguri de dupa 2008

Industria globala de shipping se bucura in prezent de cele mai mari castiguri de dupa 2008, gratie unei combinatii intre o cerere exploziva de bunuri si un lant global de aprovizionare perturbat de Covid-19, care majoreaza preturile la transportul maritim de marfa, informeaza Bloomberg, citata de Agerpres.

MET Gala 2021. Cele mai spectaculoase tinute ale vedetelor!

Anul trecut, MET Gala a fost anulata in contextul pandemiei. Anul acesta a avut loc, dar nu in prima zi de luni din mai, asa cum se intampla pana acum. S-a desfasurat ieri, 13 septembrie, le New York. Ocazie pentru vedete sa scoata la rampa cele mai spectaculoase tinute. Iata cum s-au imbracat! .

Judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla marti, 14 septembrie, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Suceava ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Timis.

Locuinte extrem de scumpe in Romania. Cat costa metrul patrat de lux in top 3 cele mai tari orase din tara

Acestea sunt localitatile cele mai scumpe din Romania. Casele din aceste zone costa la fel de mult precum un apartament de lux in Marbella sau Dubai. Romanii platesc pentru un apartament din centrul Capitalei cat ar da pe unul situat in inima Emiratelor Arabe Unite. Cum arata cele mai scumpe case din Romania in ultimii .

Judesele cu cele mai multe noi cazuri de COVID

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, fata de ultima raportare, au fost inregistrate in Bucuresti 369 si in judetele Cluj 112, Timis 99, Satu Mare 95, Iasi 87 si Maramures 86, a informat, sambata, Grupul de Comunicare Strategica. Cele mai putine cazuri s-au inregistrat in judetele .

DAVID MUNIZ: Romania a luptat cot la cot cu America in unele dintre cele mai dure teatre de operatiuni

Romania a luptat cot la cot cu America si celelalte forte ale aliatilor in unele dintre cele mai dure si letale teatre de operatiuni din lume, a afirmat, astazi, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, David Muniz, intr-un mesaj transmis la celebrarea a 10 ani de la semnarea Declaratiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI intre Romania si Statele Unite ale Americii si a Acordului intre Guvernele celor doua tari privind amplasarea sistemului de aparare impotriva rachetelor balistice.

Cele mai bune lucrari de design si arhitectura pot fi descoperite in showroom-ul PiatraOnline

Piatra de temelie a filosofiei de business a PIATRAONLINE este aceea de a fi un generator de inspiratie. De aceea, eforturile companiei concentreaza acest motto intr-o perpetua cautare de a extrage din industria amenajarilor si a constructiilor esenta frumosului, a neconventionalului si a proiectelor atipice. in cadrul celei mai noi campanii dedicate arhitectilor si designerilor .

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )