Libnet.ro
UNICEF

12:03

Ilfov Podcastului

Libnet Ro
Mirabela Dumitrache (CJ Ilfov), despre proiectul Scoala de bani: Sunt ore de educatie financiara, in care elevii invata sa aiba grija de banii lor. Parintii sunt foarte incantati (VIDEO)

Mirabela Dumitrache (CJ Ilfov), despre proiectul Scoala de bani: Sunt ore de educatie financiara, in care elevii invata sa aiba grija de banii lor. Parintii sunt foarte incantati (VIDEO)

Mirabela Dumitrache, purtatoare de cuvant a Consiliului Judetean CJ) Ilfov, a vorbit, in cadrul Podcastului B1 moderat de Andreea Moraru, despre proiectul Scoala de bani derulat in unitatile de invatamant din judet. Acest program presupune organizarea de ore de educatie financiara la care elevii invata cum sa faca economii si cum sa-si cheltuiasca banii cu folos.

CJ Ilfov, programe pentru invatamantul dual. Mirabela Dumitrache: incurajam copiii sa-si aleaga o meserie. Avem inclusiv un proiect de 145 de milioane pentru infiintarea unui campus dual (VIDEO)

Mirabela Dumitrache, purtatoare de cuvant a Consiliului Judetean CJ) Ilfov, a vorbit, in cadrul Podcastului B1 moderat de Andreea Moraru, despre proiectele institutiei pentru a-i incuraja pe elevi sa-si aleaga o meserie. Printre acestea se numara inclusiv infiintarea unui campus dual, proiect in valoare de 145 de milioane de lei.

Fonduri europene consistente pentru sistemul de educatie din Ilfov. Adriana Stoica, inspector scolar general: Momentul pe care-l traim este unic (VIDEO)

Mirabela Dumitrache, purtatoare de cuvant a Consiliului Judetean CJ) Ilfov, si profesor Adriana Stoica, inspector scolar general la Inspectoratul Scolar Judetean Ilfov, au vorbit, in cadrul Podcastului B1 moderat de Andreea Moraru, despre investitiile cu fonduri europene in sistemul de educatie din acest judet. Stoica a insistat ca oportunitatea data de banii europeni este unica.

Mirabela Dumitrache (CJ Ilfov), despre programul Coloreaza-ti viitorul: E foarte interesant, chiar inedit. Copiii sunt incantati de noul aspect al scolilor. Invitam partenerii sa ni se alature prin proiectul Adopta o scoala! (VIDEO)

Mirabela Dumitrache, purtatoare de cuvant a Consiliului Judetean CJ) Ilfov, a vorbit, in cadrul Podcastului B1 moderat de Andreea Moraru, despre proiectul Coloreaza-ti viitorul, menit sa schimbe fata scolilor din judet, sa le umple de culoare si, astfel, sa le faca mai atractive pentru copii. Firmele sunt invitate sa ajute la derularea acestei investitii prin intermediul programului Adopta o scoala!.

Adriana Stoica, inspectorul scolar general din Ilfov: Anul acesta, in Ilfov s-au construit sase crese, s-au deschis noua gradinite si patru scoli gimnaziale, precum si un sediu nou pentru liceul din Otopeni (VIDEO)

Profesor Adriana Stoica, inspector scolar general la Inspectoratul Scolar Judetean Ilfov, a explicat, in cadrul Podcastului B1 moderat de Andreea Moraru, ce crese, gradinita si scoli, toate investitii noi, s-au deschis anul acesta in Ilfov. Adriana Stoica: in Ilfov, educatia e o prioritate .

Olivia Oprescu (CJ Ilfov): Dorim ca scolile din judet sa capete o alta imagine. Doua unitati de invatamant deja au fost tratate estetic, iar copiii sunt foarte fericiti (VIDEO)

Olivia Oprescu, arhitect-sef al Consiliului Judetean CJ) Ilfov, a vorbit in cadrul Podcastului B1, moderat de Aneta Singeorzan, despre proiectul Coloreaza-ti viitorul, prin care institutia vrea sa revolutioneze aspectul si atmosfera scolilor din judet. Deja doua scoli din Ilfov au fost tratate estetic, iar acum sunt mult mai primitoare pentru elevi.

Olivia Oprescu, arhitectul-sef al CJ Ilfov, despre igienizarea lacului Mogosoaia: A fost destul de dificila interventia. Totul s-a desfasurat intr-un ritm foarte alert (VIDEO)

Olivia Oprescu, arhitect-sef al Consiliului Judetean CJ) Ilfov, a vorbit in cadrul Podcastului B1, moderat de Aneta Singeorzan, despre dificilul proces in urma caruia a fost igienizat lacul Mogosoaia. Actiunea a fost mai complicata decat au anticipat initial, dat fiind ca stavilarul era stricat, dar pana la urma autoritatile au gasit o solutie.

Olivia Oprescu (CJ Ilfov), despre Parcul Natural Zer0 Waste: E un proiect inovator, ceva spectaculos. Vrem sa tratam padurea cu foarte mare grija (VIDEO)

Olivia Oprescu, arhitect-sef al Consiliului Judetean CJ) Ilfov, a vorbit in cadrul Podcastului B1, moderat de Aneta Singeorzan, despre proiectul inovator Parcul Natural Zer0 Waste, prin care Padurea Caldararu va fi transformata intr-un paradis tematic Zer0 Waste. Oprescu CJ Ilfov), despre proiectul Parcul Natural Zer0 Waste .

Mirabela Dumitrache (CJ Ilfov): Digitalizarea incepe sa prinda contur treptat in Ilfov Vincentiu Voicu: 80-90% din proiectele noastre sunt din fonduri europene si PNRR (VIDEO)

Mirabela Dumitrache, purtatoare de cuvant a Consiliului Judetean Ilfov, si Vincentiu Voicu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Ilfov, au vorbit in cadrul Podcastului B1, moderat de Laura Chiriac, despre proiectele de digitalizare a institutiei si a structurilor din subordine. Digitalizare la CJ Ilfov .

Mirabela Dumitrache (CJ Ilfov): Infrastructura, un subiect extrem de important pentru Ilfov. Podul de la Lipia va fi gata mai repede decat s-a prevazut in contract Vincentiu Voicu: Aducem drumurile la standardele si traficul de azi (VIDEO)

Mirabela Dumitrache, purtatoare de cuvant a Consiliului Judetean Ilfov, si Vincentiu Voicu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Ilfov, au vorbit in cadrul Podcastului B1, moderat de Laura Chiriac, despre investitiile facute de institutie in infrastructura rutiera din judet. Acestia au sustinut ca se lucreza intens, zi si noapte, ca drumurile sa fie modernizate si adaptate traficului tot mai intens din Ilfov.

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma: Vrem sa construim prin ANL 30 de apartamente pentru specialistii care lucreaza in cadrul spitalului din Balaceanca (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, a prezentat in prima editie a Podcastului B1 TV masurile pe care administratia pe care o conduce le ia pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile. Una dintre aceste masuri vizeaza asigurarea transportului pentru batranii care se confrunta cu probleme medicale: Pentru persoanele varstnice oferim transport gratuit la spital, ne suna, avem un numar de telefon pus la dispozitie, suna, se programeaza si trimitem o masina sa ii ia de acasa sa ii duca la spital si sa ii duca inapoi.

Andrei Mihai, administratorul public al Judetului Ilfov, despre constructia unui nou spital la Buftea: Un proiect de 500 de milioane de lei care va fi gata pana la jumatatea lui 2026 (VIDEO)

Andrei Mihai, administratorul public al Judetului Ilfov, a oferit detalii despre noul spital care se va construi la Buftea, in cadrul primei editii a Podcastului B1 TV. Acesta a subliniat ca investitia va costa 500 de milioane de lei si proiectul ar urma sa fie finalizat pana la mijlocul anului 2026: .

actualitate, 12:03

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )