Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Ilie Nastase sufera dupa cearta cu Marica. Sotia lui face dezvaluiri incredibile: Ilie nu mai e om de cand s-au certat

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase sufera dupa cearta cu Marica. Sotia lui face dezvaluiri incredibile: Ilie nu mai e om de cand s-au certat

Ioana Nastase vorbeste in exclusivitate despre problemele de sanatate ale fostului campion, dar si despre scandalul care l-a pus la pamant. in septembrie,Ilie Nastase a aflat de la sotia sa ca a ramas fara propria academie de tenis si s-a razbunat pe ea, crezand ca minte, dar, in urma cu doua saptamani, adevarul i-a fost confirmat chiar de catre Ciprian Marica, nasul, prietenul si omul in care avea incredere. De-atunci, Nastase nu mai este om. continuă pe Adevărul

Prima mutare pe care a facut-o Ilie Nastase imediat dupa ce a fost externat din spital. Conflictul cu Ciprian Marica l-a afectat

Lie Nastase, puternic afectat de scandalul cu Ciprian Marica din cauza bazei Vointa, din Bucuresti, a decis sa plece intr-o vacanta, alaturi de sotia Ioana, la Istanbul. Starea de surescitare in familia Nastase a pornit .

Cum l-a afectat covid-19 pe Ilie Nastase, de fapt: Da, sunt vaccinat. Uite ca nu te fereste de treaba asta

Ilie Nastase a venit cu marturii despre infectarea cu COVID-19. Cum a trecut fostul sportiv peste toata acesta perioada? Celebrul tenismen a marturisit ca este vaccinat. Ce declaratii a facut vedeta? Ilie Nastase, marturii dupa infectarea cu COVID-19 Ilie Nastase a vorbit pentru pentru News Hour with CNN despre infectarea sa cu COVID-19. Acesta este .

Ilie Nastase, marturie din spital: Probabil daca nu eram vaccinat, aveam o forma mai grava

Marele campion Ilie Nastase a oferit o prima declaratie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca este internat in spital cu covid.

Ilie Nastase are covid-19! Primele declaratii dupa internarea in spital

Ilie Nastase intra si el in randul vedetelor care au facut covid-19. Tenismenul s-a infectat cu virusul care face ravagii in intreaga lume. El si sotia lui erau plecati in vacanta cand acesta a facut covid. Ilie Nastae si Ioana Simion au plecat intr-o vacanta in Turcia, insa se pare ca nu totul a mers .

Ilie Nastase, internat in spital dupa ce s-a infectat cu COVID

Ilie Nastase s-a imbolnavit de COVID-19, chiar in vacanta pe care si-o petrecea alaturi de sotia sa la Istanbul.

Ilie Nastase s-a imbolnavit de COVID-19! in ce stare este fostul mare tenismen si de unde a luat temutul virus

Ilie Nastase s-a imbolnavit de COVID-19, chiar in vacanta pe care si-o petrecea alaturi de sotia sa la Istanbul. Se pare ca fostul mare tenismen a facut o forma usoara a bolii.

Ilie Nastase, internat in spital cu Covid-19

Ilie Naatase a fost internat in spital dupa ce a fost depistat cu Covid-19, potrivit unor surse medicale. Marele tenismen Ilie Nastase, in varsta de 75 de ani, este internat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, dupa ce s-a infectat cu COVID-19, scrie G4Media. Potrivit surselor medicale, Ilie Nastase a fost internat pentru .

Ilie Nastase, internat in spital cu covid. Care e starea marelui campion

Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase se afla internat in spital dupa ce s-a infectat cu Sars-Cov-2.

Ilie Nastase, marturie de pe patul de spital despre cum l-a afectat COVID-19

Ilie Nastase a vorbit in exclusivitate, pentru News Hour with CNN, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Marele tenismen este internat la Institutul de boli infectioase Matei Bals si spune ca starea sa este una buna.

Ilie Nastase, infectat cu Covid-19: Fostul lider ATP, internat in spital

Ilie Nastase este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, fostul lider ATP fiind infectat cu noul coronavirus.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1683 seconds )