Libnet.ro
watchshop.ro

14:00

Imagini nedifuzate in direct la TV. Sef PNL ironizat de George Simion: Uitati-l, asa, cu fata asta a lui...

Antena3 Antena3,
Imagini nedifuzate in direct la TV. Sef PNL ironizat de George Simion: Uitati-l, asa, cu fata asta a lui...

Razvan Dumitrescu a prezentat, joi, la Subiectiv, imagini nedifuzate in direct la TV cu George Simion. Liderul AUR a tinut sa-si ironizeze adversarii politici prin intermediul unui live pe Facebook. Printre victime s-a numarat si seful PNL Sector 4, Pavel Popescu. continuă pe Antena3

VIDEO Citu a lipsit de la sedinta de investire a Guvernului PNL-PSD-UDMR. George Simion: Unde s-a ascuns, e speriat micutul? Citu a aparut la vot - UPDATE

Liderul PNL, Florin Citu, presedinte al Senatului, a lipsit de la sedinta de plen a Parlamentului in care va fi dat votul de investitura pentru Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciuca. Absenta lui Citu de la sedinta a fost taxata de liderul AUR, George Simion: Unde s-a ascuns, e speriat micutul?.

George Simion: Unde s-a ascuns Citu? ii este frica, e speriat. Unde e micutul?

Opozitia nu a ratat prilejul de a taxa lipsa liderului PNL de la sedinta de investire a Guvernului Ciuca. Liderul AUR, George Simion, a lansat o serie de ironii la adresa lui Florin Citu.

George Simion, la votarea noului Guvern in Parlament: Portofele si inele, cam asta a fost imparteala

Co-fondatorul AUR George Simion a sustinut un discurs in plenul Parlamentului, in ziua votarii noului Guvern, in care a criticat alianta de guvernare PSD-PNL-UDMR si pe presedintele Klaus Iohannis.

VIDEO Constantin Cadariu, avizat ministru pentru IMM si Turism: Am lucrat 4 ani la brandul turistic Bucovina in echipa lui Gheorghe Flutur George Simion (AUR): Tocmai ne-am ales cu inca un minister pentru ca a vrut si domnul Flutur ministerul lui

Constantin Cadariu, propus pentru portofoliul IMM si Turism, un minister desprins din cel al Economiei si infiintat la propunerea PNL, a sustinut miercuri la audierile din Parlament ca ar cunoaste bine domeniul, in conditiile in care a lucrat 4 ani la construirea brandului turistic Bucovina, in echipa lui Gheorghe Flutur. El a fost ironizat de liderul AUR, George Simion, care l-a intrebat daca a coordonat cum a scris Flutur cu oi Bucovina pe un deal, Simion acuzand ca noul minister s-ar fi facut la dorinta lui Gheroghe Flutur.

GEORGE SIMION: Astazi au avut loc niste pseudo-consultari, presedintele Klaus Iohannis nu a scos mai mult de trei cuvinte

Co-presedintele AUR George Simion a declarat, luni, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele nu a scos mai mult de trei cuvinte. AUR anunta ca nu va gira un astfel de guvern PNL-PSD-UDMR. in acest moment, suntem singura formatiune de Opozitie care a fost prezenta la Cotroceni, a spus Simion.

carturesti.ro

actualitate, 14:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1897 seconds )