Libnet.ro
UNICEF

13:31

Importurile Agricole

Libnet Ro
Rusia interzice importurile de produse agricole din Republica Moldova. Reactia Guvernului de la Chisinau

Rusia interzice importurile de produse agricole din Republica Moldova. Reactia Guvernului de la Chisinau

Rusia a decis interzicerea, de la 15 august, a importurile de produse agricole din 31 de regiuni, dintr-un total de 34, din Republica Moldova, conform Reuters. Rusia, embargo pe produse agricole din.

Rusia sisteaza importurile de produse agricole din majoritatea regiunilor Republicii Moldova

Rusia a interzis importurile de produse agricole din 31 din cele 34 de regiuni ale Republicii Moldova incepand cu 15 august, a anuntat organismul rusesc de supraveghere a sigurantei agriculturii, transmite Reuters. Moldova a redus livrarile de fructe catre Rusia de cand Moscova a trimis trupe in Ucraina, la 24 februarie, din cauza problemelor logisticie .

Rusia reduce drastic importurile de produse agricole din Moldova

Din 15 august, Rusia a decis sa nu mai importe produse agricole din 31 din cele 34 de regiuni ale Republicii Moldova.

Rusia interzice importurile de legume si fructe din Republica Moldova

Rusia a interzis importurile de produse agricole din 31 din cele 34 de regiuni ale Republicii Moldova incepand cu 15 august, a anuntat marti organismul rusesc de supraveghere a sigurantei agriculturii, transmite Reuters.

Rusia restrictioneaza importurile de produse agricole din Republica Moldova

Rusia va interzice importurile de produse agricole din 31 de regiuni ale Republicii Moldova, incepand cu 15 august, a anuntat marti autoritatea rusa de resort, potrivit Reuters. Rusia restrictioneaza importurile de produse agricole din Republica Moldova, incepand cu 15 august .

Importurile de energie electrica ale Chinei din Coreea de Nord au crescut cu 62% in septembrie

Importurile Chinei de energie electrica din Coreea de Nord au crescut cu peste 60% luna trecuta fata de anul trecut, pe fondul celui mai mare deficit de energie din ultimele decenii, scrie presa coreeana. Potrivit editiei de duminica a South China Morning Post, importurile Chinei din Nord au crescut cu 62 la suta pe an, la aproape 36. 000 megawati ora in septembrie. De la inceputul anului, importurile Chinei din Coreea de Nord se ridica la 11,9 milioane de dolari SUA sau 14 miliarde de woni. Sanctiunile Natiunilor Unite impuse Coreei de Nord interzic exporturile tarii de carbune, minereu de fier, alimente si produse agricole, dar comertul cu energie electrica nu este restrictionat.

INS: Importurile de lapte brut s-au majorat cu 26,1% in primele 11 luni din 2020

Importurile de lapte brut s-au majorat cu 26,1% in primele 11 luni din 2020, in timp ce cantitatea de lapte colectata de unitatile procesatoare de la exploatatiile agricole si centrele de colectare a fost mai mare cu 1,1% decat in aceeasi perioada din anul anterior, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica.

Importurile de lapte au crescut cu peste 40% in primele sase luni din 2020

Importurile de lapte brut s-a majorat cu aproape 43% in primul semestru al anului in timp ce cantitatea de lapte colectata de unitatile procesatoare de la exploatatiile agricole si centrele de colectare a fost mai mica cu 0,7% decat in aceeasi perioada din anul anterior, arata datele publicate marti de Institutul National de Statistica, conform Digi24.

Statele Unite si Japonia au semnat un acord comercial limitat

Presedintele american Donald Trump si premierul japonez Shinzo Abe au semnat miercuri un acord limitat, care reduce tarifele pentru produsele agricole, echipamentele japoneze si alte produse, dar nu au reusit sa elimine riscul aplicarii de catre Statele Unite a unor tarife suplimentare pentru importurile auto, negocierile urmand sa continue in acest domeniu, transmite Reuters.

Extinderea Portului Constanta, blocata de Comisia Europeana

Activitatea in Portul Constanta se afla in continua dezvoltare, asa cum arata statistica anuala, ce a consemnat pentru 2018 cel mai mare trafic de marfa - 62,7 milioane tone - din ultimii 30 de ani. Cresterea exporturilor, mai ales a celor agricole, precum si importurile masive in domeniul indus-trial, necesita o marire a capacitatii de depozitare si a capacitatii operative a portului Constanta.

Armistitiu in razboiul comercial SUA-China: Trump spune ca a gasit o solutie dupa discutia avuta cu Xi la summitul din Osaka

Presedintele american Donald Trump a spus ca el si omologul sau chinez, Xi Jinping, au convenit sambata ca SUA sa se abtina a majora taxele pe importurile chineze, iar China va cumpara mai multe produse agricole din Statele Unite, transmite Reuters.

Egiptul va trimite o delegatie in Rusia, pe fondul escaladarii tensiunilor comerciale

Egiptul va trimite la sfarsitul lunii septembrie o delegatie in Rusia pentru discutii legate de interzicerea importurilor agricole egiptene, a anuntat Ministerul Comertului de la Cairo, masura venind in contextul cresterii tensiunilor intre cele doua state din cauza restrictiilor impuse de Egipt la importurile de grau, informeaza Reuters.

Noile motoare ale economiei in primul semestru din acest an: agricultura, comertul si tehnologia - INFOGRAFIE

Pe langa consumul populatiei, sectorul ITC si afacerile agricole, dar si importurile, au crescut in primul semestru cu peste 10%. in schimb, industria si constructiile au contribuit cel mai putin la cresterea economica.

INS: Importurile de lapte au crescut cu 45%, in primul semestru

Cantitatea de lapte de vaca colectata de la exploatatiile agricole si centrele de colectare de catre unitatile procesatoare a crescut in semestrul I 2016 fata de semestrul I 2015 cu 6,8%, la un total de 496. 955 tone, din care 62. 671 tone din import, in crestere cu 45%.

Business Report: Guvernul aproba astazi cadastrarea cu prioritate a terenurilor agricole; Brexitul, oportunitate pentru Romania? Companiile au inceput sa reevalueze Marea Britanie pentru a ramane in UE; Importurile explodeaza. Cat de mare e riscul pentru

Relatia Fisc - mediul de afaceri: 3 grupe de lucru la Finante pentru normalizarea relatiei Fisc - contribuabili. Ministrul de Finante, Anca Dragu. Putinele avantaje ale Brexit: turismul in Marea Britanie ar deveni mai accesibil. Impactul Brexit asupra Europei e, in linii mari, privit cu tragism.

Importurile de mancare au atins un nou record in 2015. INFOGRAFIE: topul importurilor si exporturilor agricole

Anul agricol slab, combinat cu o crestere accelerata a cererii pe fondul scaderii TVA si al ieftinirii alimentelor, a umflat importurile de mancare pana peste pragul istoric de 5 miliarde de euro. La export predomina produsele agroalimentare brute, la import - preparatele.

Planul National de irigatii - 1,6 miliarde de euro

Sectorul agricol si-a dovedit importanta pentru cresterea economica pe care a avut-o Romania in ultimii doi ani, balanta comerciala s-a imbunatatit, iar exporturile agricole au fost mai mari decat importurile, potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care vrea, insa, mai mult sprijin pentru fermieri in acest an.

China vrea sa creasca importurile agricole cu 80 de milioane tone

China va creste importurile de produse agricole, de la 120 de milioane de tone la 200 de milioane, in urmatorul deceniu, datorita consumului mare de carne si lapte, a declarat, ieri, Ning Gaoning, seful Corporatiei chineze de Cereale, uleiuri si produse alimentareCofco), noteaza Financial Times.

Tarile baltice vor sa majoreze importurile de produse agricole din Republica Moldova

Tarile baltice vor sa importe produse agricole prioritar din Republica Moldova, ceea ce va determina majorarea volumelor.

Creste cantitatea de lapte de vaca preluata de procesatori de pe plan local si scad importurile

Cantitatea de lapte de vaca pe care procesatorii au colectat-o de la exploatatii agricole si centre de colectare a crescut cu 14,9% in primele sapte luni, comparativ cu perioada similara a anului trecut, la 601. 204 tone, in timp ce importurile au.

actualitate, 13:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1516 seconds )