Libnet.ro
UNICEF

18:45

inaltarea Sfintei Cruci. Ce semnificatie are aceasta sarbatoare care aminteste de patimile lui Iisus

B1 B1,
inaltarea Sfintei Cruci. Ce semnificatie are aceasta sarbatoare care aminteste de patimile lui Iisus

Crestinii sarbatoresc, vineri, 14 septembrie, inaltarea Sfintei Cruci. Aceasta este cea mai veche si mai importanta dintre sarbatorile ortodoxe inchinate cinstirii Sfintei Cruci. Ce semnificatie. continuă pe B1

inaltarea Sfintei Cruci, sarbatoare mare in Romania. Ce este interzis sa faci azi: nu ai voie sub nicio forma

Inaltarea Sfintei Cruci este cea mai veche si cea mai importanta dintre sarbatorile crestine inchinate cinstirii Crucii Mantuitorului. Prin acest eveniment crestinii comemoreaza doua evenimente deosebite in istoria lemnului crucii. Superstitii ce este interzis sa faci pe 14 septembrie. inaltarea Sfintei Cruci, 14 septembrie. Ce este interzis sa faci astazi inceputul cultului public si .

Superstitii la inaltarea Sfintei Cruci. Ce e interzis sa faci pe 14 septembrie si cum aduci sporul in casa

Biserica Ortodoxa sarbatoreste inaltarea Sfintei Cruci, numita si Ziua Crucii, in fiecare an pe 14 septembrie. Aceasta este cea mai veche sarbatoare inchinata cinstirii lemnului sfant.

Azi este inaltarea Sfintei Cruci. Traditii si obiceiuri

La data de 14 septembrie, romanii sarbatoresc inaltarea Sfintei Cruci, eveniment marcat cu o cruce rosie in calendarul crestin ortodox. Astazi, fiind o zi de sarbatoare nu este ca bine ca gospodinele s.

Maine este inaltarea Sfintei Cruci. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi

Crestinii ortodocsi celebreaza pe 14 septembrieinaltarii Sfintei Cruci, simbol central al crestinismului ce aminteste de rastignirea lui Iisus, dar si de legamantul mantuirii tuturor celor ce cred.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )