Libnet.ro
UNICEF

16:00

iNALTAREA SFINTEI CRUCI. Ce nu ai voie sa faci pe 14 septembrie

Antena3 Antena3,
iNALTAREA SFINTEI CRUCI. Ce nu ai voie sa faci pe 14 septembrie

Crucea pe care a fost rastignit Mantuitorul a fost inaltata, pentru prima data in vazul poporului, la 14 septembrie 335, un moment de sarbatoare pastrat si astazi cu. continuă pe Antena3

iNALTAREA SFINTEI CRUCI. Ce este strict interzis sa faci pe 14 septembrie

Crucea pe care a fost rastignit Mantuitorul a fost inaltata, pentru prima data in vazul poporului, la 14 septembrie 335, un moment de sarbatoare pastrat si astazi cu.

14 septembrie, inaltarea Sfintei Cruci. Traditii si obiceiuri, de Ziua Crucii. Ce sa nu faci sub nicio forma

In ziua de 14 septembrie se praznuieste inaltarea Sfintei Cruci, zi extrem de importanta pentru credinciosii care respecta cu sfintenie obiceiurile si traditiile ramase. Iata ce trebuie sa faci exact in ziua sfanta si care sunt lucrurile pe care trebuie neaparat sa le ocolesti! De asemenea, mai jos ai un ritual foarte important tinut in .

iNALTAREA SFINTEI CRUCI 14 SEPTEMBRIE, traditii si obiceiuri.Ce trebuie sa faci in aceasta zi?

Ziua de 14 septembrie, inaltarea Sfintei Cruci Ziua Crucii, este considerata si data ce vesteste sfarsitul verii si inceputul toamnei. Potrivit traditiilor,.

Ce sarbatoare mare este pe 14 septembrie in calendarul ortodox? Are cruce rosie

Chiar daca acum tinem pasul cu tehnologia si ne indepartam din ce in ce mai mult de biserica, inca mai sunt printre noi oameni, un numar destul de mare am putea zice, care tin macar cele mai importante sarbatori de peste an. Pe 14 septembrie, in calendarul ortodox, este trecuta o astfel de zi importanta, .

Dunarea joaca sambata, 14 septembrie, cu Universitatea Cluj pe malul Borcei

Dunarea si Universitatea Cluj se vor intalni sambata, 14 septembrie, pentru prima data intr-un mecui disputat de la ora 11. 30 pe arena Ion Comsa, in cadrul etapei a 7-a a Ligii a 2-a Casa Pariurilor.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )