Libnet.ro
carturesti.ro

13:30

Incendiul din Vama Giurgiu, stins dupa aproape noua ore Pompierii au stabilit ca focul a fost provocat intentionat

Hotnews Hotnews,
 Incendiul din Vama Giurgiu, stins dupa aproape noua ore Pompierii au stabilit ca focul a fost provocat intentionat

Incendiul care a izbucnit sambata dimineata in Vama Giurgiu, in magazii in care erau depozitate diferite bunuri, a fost stins dupa aproape noua ore. Pompierii au stabilit ca focul a fost pus intentionat, iar politistii au preluat ancheta, scrie news. ro. Dupa aproape noua ore, incendiul a fost lichidat. Au ars tutun vrac, cartuse de tigari, articole textile, incaltaminte, alcool sanitar in recipiente din plastic, parfumuri, sticle cu bauturi alcoolice si diverse recipiente cu substante inflamabile. in urma actiunii flacarilor, unele dintre bunuri nu au putut fi identificate. A fost salvat un butoi cu alcool etilic 1 mc), a transmis, sambata dupa-amiaza, ISU Giurgiu. continuă pe Hotnews

Incendiu in Vama Giurgiu: Doua depozite pline cu marfuri au fost cuprinse de flacari (VIDEO)

Misiune dificila pentru pompieri in Vama Giurgiu, sambata dimineata. Mai multe echipaje intervin pentru stingerea unui incendiu care a cuprins doua magazii unde sunt depozitate tutun, tigari, textile si incaltaminte. Potrivit ISU Giurgiu, incendiul se .

Incendiu in Vama Giurgiu, in magazii in care sunt depozitate, tigari, textile si incaltaminte

Pompierii intervin, sambata dimineata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit in Vama Giurgiu, in doua magazii unde sunt depozitate tutun, tigari, textile si incaltaminte.

VIDEO Incendiu, sambata dimineata, in Vama Giurgiu, la magazii cu tigari, haine si incaltaminte

Pompierii intervin, sambata dimineata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit in Vama Giurgiu, in doua magazii unde sunt depozitate tutun, tigari, textile si incaltaminte, transmite News. ro.

watchshop.ro

actualitate, 13:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1518 seconds )