Libnet.ro
watchshop.ro

09:16

incepe prima etapa de inscriere in Programul Rabla pentru Electrocasnice. Ce trebuie sa stie romanii

B1 TV B1 TV,
incepe prima etapa de inscriere in Programul Rabla pentru Electrocasnice. Ce trebuie sa stie romanii

Vineri incepe prima etapa de inscriere in Programul Rabla pentru Electrocasnice. Romanii vor putea cumpara masini de spalat rufe, masini de spalat vase si frigiderecongelatoare. Bugetul alocat acestei etape este in valoare de 25 de milioane de lei, iar selectia voucherelor se face in perioada 24 iunie 2022, ora 10:00 30 iunie 2022, ora 23:59 sau pana la epuizarea bugetului. continuă pe B1 TV

incepe prima etapa de inscriere in Programul Rabla pentru Electrocasnice. Se pot cumpara masini de spalat rufe, masini de spalat vase si frigidere

Administratia Fondului pentru Mediu anunta ca, incepand de vineri, incepe prima tapa de inscriere in Programul Rabla pentru Electrocasnice. Se pot cumpara masini de spalat rufe, masini de spalat vase si frigiderecongelatoare. Bugetul etapei este de 25 de milioane de lei.

Prima etapa de inscriere in Programul Rabla pentru Electrocasnice incepe de vineri

Administratia Fondului pentru Mediu anunta ca, incepand de vineri, incepe prima tapa de inscriere in Programul Rabla pentru Electrocasnice.

carturesti.ro

actualitate, 09:16

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1381 seconds )