Libnet.ro
watchshop.ro

05:00

Incidenta Covid

Libnet Ro
Orele de educatie fizica, in interior, se vor tine fara obligativitatea purtarii mastii de protectie, in Bucuresti

Orele de educatie fizica, in interior, se vor tine fara obligativitatea purtarii mastii de protectie, in Bucuresti

Incepand cu 2 decembrie, CMBSU a decis ca orele de sport sa se faca in sali de sport fara obligativitatea mastii de protectie. Hotararea vine in contextul in care in Capitala incidenta COVID-19 a ajuns, .

Fara masca de protectie la orele de sport, in scolile din Bucuresti

Elevii scolilor din Capitala vor putea face orele de educatie fizica si sport in spatiile interioare fara sa poarte masca de protectie, incepand de joi, cand vor reveni la cursuri din minivacanta de 1 Decembrie. Decizia a fost luata luni seara de catre Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, in conditiile in care incidenta cazurilor COVID-19 in Bucuresti a ajuns la 1,95 la mia de locuitori.

Incidenta Covid-19 in Germania, la cel mai ridicat nivel. Merkel, Scholz si liderii landurilor germane se reunesc pentru a discuta inasprirea restrictiilor

Cancelarul federal german Angela Merkel, succesorul sau Olaf Scholz si liderii landurilor germane vor discuta marti despre o eventuala inasprire a restrictiilor menite sa stavileasca resurgenta virulenta a Covid-19, informeaza luni agentia France Presse, citand o sursa guvernamentala.

Incidenta cazurilor COVID-19 a scazut sub 6 la mie in toate orasele din Romania, anunta GCS

Incidenta cazurilor de COVID-19, cumulata la 14 zile, mai mare de 6 la mia de locuitori nu mai este inregistrata in niciun oras din tara, a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Incidenta COVID-19 in Bucuresti - 1,95 cazuri la mia de locuitori

Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile pentru Bucuresti este, luni, de 1,95 cazuri la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.

GRAFIC Rata de infectare scade la nivel national. 31 de judete si Bucuresti sunt in zona verde de COVID-19

31 de judete si Bucuresti au o rata de infectare sub 2, fiind in zona verde de COVID-19. O incidenta a cazurilor la mia de locuitori mai mare de 3 este doar intr-un judet, Arad. Noua judete sunt in zona galbena.

Rata Covid in Bucuresti scade sub 2 la mie

Rata Covid in Bucuresti scade sub 2 la mie, a anuntat, luni, Directia de Sanatate Publica DSP). in ziua de luni, 29 noiembrie 2021, incidenta Covid in Bucuresti este de 1,95 cazuri la mia de locuitori. in ziua anterioara, duminica, incidenta pandemiei in Bucuresti fusese de 2,04 la mie. Scaderea incidentei Covid care se inregistreaza .

carturesti.ro

Rata de infectare in Bucuresti a scazut sub 2 la mia de locuitori

Incidenta cazurilor COVID-19 in Bucuresti a scazut luni sub 2 la mia de locuitori, conform datelor publicate de DSP.

Rata de infectare din Bucuresti a scazut sub 2 la mie pentru prima oara dupa mai bine de doua luni

Incidenta cazurilor de COVID-19 din Bucuresti a ajuns astazi, 29 noiembrie, la 1,95 cazuri la mia de locuitori, anunta Directia de Sanatate Publica. Fata de ziua precedenta, valoarea a scazut cu 0,09.

Rata de incidenta COVID mai mare de 3 la mie in 38 de orase si 374 de localitati

Duminica, 38 de orase din Romania inregistreaza incidenta COVID mai mare de 3 la mia de locuitori. Dintre acestea, cel mai mare indice a fost raportat in Curtici, judetul Arad 6,23), urmat de Miercurea Sibiului, .

Incidenta COVID-19 in Bucuresti - 2,04 cazuri la mia de locuitori

Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile pentru Bucuresti este, duminica, de 2,04 cazuri la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.

Rata de infectare din Bucuresti a ajuns la 2,04 la mie, pentru prima oara dupa mai bine de doua luni

Incidenta cazurilor de COVID-19 din Bucuresti a ajuns astazi, 28 noiembrie, la 2,04 cazuri la mia de locuitori, anunta Directia de Sanatate Publica. Fata de ziua precedenta, valoarea a scazut cu 0,22.

GRAFIC Doar 4 judete mai sunt in zona rosie COVID-19 Rata de infectare la nivel national a coborat la 2,16

Rata de infectare la nivel national trece de 3 in doar patru judete, potrivit datelor oficiale transmise sambata, dupa ce vineri fusesera 5 judete Sibiu, unde incidenta a coborat la 2,91 la mie), la nivel national incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori fiind in scadere- de la 2,34 la 2,16.

Incidenta COVID-19 in Bucuresti - 2,26 de cazuri la mia de locuitori

Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile pentru Bucuresti este, sambata, de 2,26 de cazuri la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.

watchshop.ro

Valeriu Gheorghita: Nu as lega implementarea certificatului verde de incidenta Sigur ca e o masura nepopulara. E important sa ne uitam la modelul practicat de restul tarilor europene (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, spune ca implementarea certificatului verde a dus la cresterea categorica a ratei de vaccinare impotriva COVID-19 in majoritatea tarilor europene. Eu cred in continuare in rolul pe care certificatul .

Recomandarea OMS in ceea ce priveste noua tulpina: Romania trebuie sa reduca numarul de cazuri existente de COVID-19!

CatherineSmallwood, manager pe Europa pentru incidenta COVID-19, a vorbit in exclusivitate pentru News Hour with CNN despre noua varianta de coronavirus, despre care se crede ca a aparut in Botswana, si care este cea mai contagioasa versiune a virusului de pana acum.

NOUA LISTA a tarilor cu risc epidemiologic. Romania trece din zona rosie in cea galbena. Italia, aflata acum pe lista verde, intra in zona galbena

O noua lista cu clasificarea tarilor in functie de incidenta cazurilor de COVID a fost adoptata vineri de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU).

Rata de infectare in Bucuresti a scazut sub 2,5 la mia de locuitori

Rata de infectare in Bucuresti a scazut vineri sub 2,5 la mia de locuitori, conform datelor publicate de Directia de Sanatate Publica. Incidenta cazurilor COVID-19 in Capitala a coborat sub 3 la mie miercuri.

Scolile decid cand se revine din online

Ministrul interimar al Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta ca va fi publicata zilnic pe site-ul edu. ro rata de incidenta COVID-19 pentru fiecare localitate in parte, astfel incat fiecare unitate de invatamant preuniversitar sa poata decide asupra sistemului de desfasurare a cursurilor online sau fata in fata). Scolile si gradinitele pot trece in sistem fata in fata .

Rata de infectare in Capitala a coborat sub 3 la mie. Toate scolile din Bucuresti ar putea fi deschise de saptamana viitoare

Rata de infectare cu Covid-19 in Bucuresti a coborat miercuri la 2,87 la mia de locuitori, fiind astfel sub 31000, incidenta la care scolile si gradinitele pot functiona cu prezenta fizica indiferent de procentul de vaccinare a personalului din unitatea de invatamant.

actualitate, 05:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1884 seconds )