Libnet.ro
carturesti.ro

00:06

Incidenta COVID-19 a ajuns in Bucuresti la 15,42 la mia de locuitori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Incidenta COVID-19 a ajuns in Bucuresti la 15,42 la mia de locuitori

Rata de infectare in Bucuresti este in continua crestere si a ajuns astazi la 15,42 la mia de locuitori, fata de 15,1 in urma cu o zi, potrivit datelor publicate de Directia de Sanatate Publica. Este cea mai mare incidenta de la inceputul pandemiei, potrivit Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Incidenta din Bucuresti a ajuns la 15,4 la mia de locuitori. Capitala a atins cea mai mare rata de infectare de la debutul pandemiei

Rata de infectare cu SARS-CoV-2, in Bucuresti, a ajuns la 15,4 la mia de locutori. Astfel, Bucurestiul atinge cea mai mare rata de infectare de la debutul pandemiei. Comparativ cu ziua de joi a saptamanii .

Rata de infectare in Bucuresti a trecut de 14 la mia de locuitori

Rata de infectare in Capitala a trecut luni de 14 la mia de locuitori si a ajuns la 14,2, fata de 13,6 la mie cu o zi in urma si de 12,65 sambata, conform datelor publicate de Directia de Sanatate Publica Bucuresti. in urma cu o luna 11 septembrie), rata de infectare in Bucuresti era 1,37 la mia de locuitori.

Rata de infectare de 15,42 in Capitala. Incidenta cazurilor COVID-19 s-a dublat in doua saptamani

Rata de infectare in Bucuresti continua sa creasca si a ajuns joi la 15,42 la mia de locuitori, fata de 15,1 in urma cu o zi, conform datelor publicate de Directia de Sanatate Publica. Incidenta cazurilor COVID-19 in Capitala s-a dublat in ultimele doua saptamani. De la inceputul acestei saptamani, peste 120 de scoli din Bucuresti au cerut suspendarea fizica a cursurilor si trecerea in online.

Rata de infectare COVID in Bucuresti a ajuns la 15,42 la mie

Rata de infectare in Bucuresti a ajuns joi la 15,42, fata de 15,1 la mia de locuitori cu o zi in urma, conform datelor transmise de catre autoritati. Guvernul a stabilit o serie de restrictii pentru persoanele nevaccinate. Conform noilor masuri, circulatia persoanelor nevaccinate intre orele 20. 00 si 05. 00 este permisa doar cu declaratie.

Rata de infectare a depasit 15 la mia de locuitori in Bucuresti. Ce spune prefectul orasului

Incidenta ratei de infectare la nivelul Capitalei a batut recordul. CNSU a anuntat o rata de peste 15 infectari la mia de locuitori. in aceste conditii se asteapta ca Prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, sa anunte noi decizii restrictive. Pentru moment singurele directive date in Bucuresti au fost cele de limitare a programului de lucru al .

Lista celor aproape 1.800 de localitati cu incidenta mai mare de 3 la mia de locuitori. Rata record de infectare in Bragadiru, Popesti-Leordeni si Voluntari

Autoritatile anunta ca 253 de orase si de municipii au o incidenta mai mare de 3 la mia de locuitori. Cea mai grava situatie este in orasul Bragadiru, unde incidenta a ajuns la 19,52.

Intra sau nu Bucuresti in carantina dupa ce rata a ajuns la 15 la mie? Ce spune Prefectura (exclusiv)

Intra sau nu Capitala in carantina dupa ce rata de infectare cu coronavirus a ajuns la 15 la mie? Iata ce spune Prefectura in aceasta situatie. Purtatorul de cuvant al prefecturii, Mariana Stancu Tipisca, a facut declaratii pentru Impact. ro. Intra sau nu Bucuresti in carantina dupa ce rata a ajuns la 15 la mie? Mariana .

Rata de infectare in Bucuresti a ajuns la 15,4 la mia de locuitori

Rata de infectare in Capitala a depasit, joi, 15 la mia de locuitori.

Incidenta COVID-19 in Bucuresti a depasit 15 la mia de locuitori

Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile a ajuns, astazi, in Bucuresti, la 15,1 cazuri la mia de locuitori, potrivit site-ului Directiei de Sanatate Publica.

Incidenta COVID in Bucuresti a ajuns la 14,71 la mia de locuitori

Rata de infectare din Capitala a ajuns astazi la 14,71 la mia de locuitori, fata de 14,2 cu o zi in urma, potrivit ultimelor date publicate de DSP Bucuresti, transmite Digi24.

watchshop.ro

actualitate, 00:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )