Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Incidenta din Bucuresti a ajuns la 15,4 la mia de locuitori. Capitala a atins cea mai mare rata de infectare de la debutul pandemiei

B1 TV B1 TV,
Incidenta din Bucuresti a ajuns la 15,4 la mia de locuitori. Capitala a atins cea mai mare rata de infectare de la debutul pandemiei

Rata de infectare cu SARS-CoV-2, in Bucuresti, a ajuns la 15,4 la mia de locutori. Astfel, Bucurestiul atinge cea mai mare rata de infectare de la debutul pandemiei. Comparativ cu ziua de joi a saptamanii . continuă pe B1 TV

Incidenta in Bucuresti a ajuns la 14,71 la mia de locuitori

Incidenta in Bucuresti a ajuns marti, 12 octombrie, la 14,71 la mia de locuitori, potrivit datelor publicate de Directia de Sanatate Publica. Cum numarul de cazuri de imbolnavire creste de la o zi la alta, este doar o chestiune de timp pana cand rata de infectare cu SARS-CoV-2 va atinge pragul de 15. Rata de .

Rata de infectare in Bucuresti a ajuns la 15,4 la mia de locuitori

Rata de infectare in Capitala a depasit, joi, 15 la mia de locuitori.

Rata de infectare COVID in Bucuresti a depasit pragul de 14 la mia de locuitori

Rata de infectare in Bucuresti a ajuns luni la 14,2, fata de 13,6 la mia de locuitori cu o zi in urma, conform datelor transmise de catre autoritati. Guvernul a stabilit o serie de restrictii pentru persoanele nevaccinate. Conform noilor masuri, circulatia persoanelor nevaccinate intre orele 20. 00 si 05. 00 este permisa doar cu declaratie.

Incidenta COVID-19 a ajuns in Bucuresti la 15,42 la mia de locuitori

Rata de infectare in Bucuresti este in continua crestere si a ajuns astazi la 15,42 la mia de locuitori, fata de 15,1 in urma cu o zi, potrivit datelor publicate de Directia de Sanatate Publica. Este cea mai mare incidenta de la inceputul pandemiei, potrivit Digi24.

Incidenta COVID-19 in Bucuresti a depasit 15 la mia de locuitori

Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile a ajuns, astazi, in Bucuresti, la 15,1 cazuri la mia de locuitori, potrivit site-ului Directiei de Sanatate Publica.

Incidenta in Bucuresti a depasit 15 la mia de locuitori

Incidenta in Bucuresti a cazurilor de Covid-19 a depasit, miercuri, 13 octombrie 15 la mia de locuitori. Si azi inregistram un nou record negativ in contextul pandemiei de coronavirus. in Capitala, rata imbolnavirilor cu SARS-CoV-2 a atins un nou prag critic: 15,1 la mia de locuitori. Cea mai mare valoare se inregistreaza in sectorul 1, .

Rata de infectare a depasit 15 la mia de locuitori in Bucuresti. Ce spune prefectul orasului

Incidenta ratei de infectare la nivelul Capitalei a batut recordul. CNSU a anuntat o rata de peste 15 infectari la mia de locuitori. in aceste conditii se asteapta ca Prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, sa anunte noi decizii restrictive. Pentru moment singurele directive date in Bucuresti au fost cele de limitare a programului de lucru al .

Lista celor aproape 1.800 de localitati cu incidenta mai mare de 3 la mia de locuitori. Rata record de infectare in Bragadiru, Popesti-Leordeni si Voluntari

Autoritatile anunta ca 253 de orase si de municipii au o incidenta mai mare de 3 la mia de locuitori. Cea mai grava situatie este in orasul Bragadiru, unde incidenta a ajuns la 19,52.

Vinerea Verde la Salonul Auto Bucuresti Accesorii, 15 Octombrie 2021, Pavilion B2, Romexpo

Amprenta de carbon din traficul rutier este o realitate care schimba viata Planetei.

COLEGIUL MEDICILOR DIN BUCURESTI: Ne este din ce in ce mai greu sa facem fata valului de imbolnaviri

Colegiul Medicilor din Bucuresti a transmis, astazi, o scrisoare deschisa adresata tuturor romanilor, intitulata Strigat de disperare. Ne este din ce in ce mai greu sa facem fata valului de imbolnaviri de COVID-19, afirma medicii care fac apel la vaccinare, singura varianta stiintific demonstrata care poate reduce raspandirea virusului si oprirea valului al patrulea al pandemiei. Ne mor pacienti tineri, ajung copii in sectiile de ATI, mor oameni cu comorbiditati si fara comorbiditati. Suntem la rascruce, au mai transmis medicii, portrivit Digi24.

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )