Libnet.ro
UNICEF

22:45

Indicele Robor

Libnet Ro
ROBOR 8 decembrie 2022. Indicele bancar scade la valoarea din ultimele cinci luni

ROBOR 8 decembrie 2022. Indicele bancar scade la valoarea din ultimele cinci luni

BNR a publicat astazi valoarea indicelui bancar ROBOR, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei.

ROBOR 7 decembrie 2022. Indicele bancar scade, dar ramane la o valoare mare

BNR a publicat astazi valoarea indicelui bancar ROBOR, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei.

Cum se fenteaza dobanzile mari la credite: acesti romani ocolesc scumpirile cu acest truc genial

Ultimul an a adus o explozie a costului dobanzilor pe piata de creditare, cu precadere la imprumuturile efectuate in moneda nationala. ROBOR la trei luni - indicele in functie de care se.

ROBOR 6 decembrie 2022. Indicele bancar stagneaza, dar ramane la o valoare mare

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a stagnat luni la 7,75%, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR 5 decembrie 2022. Indicele bancar continua sa scada

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut luni la 7,75%, de la 7,78% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR 2 decembrie 2022. Indicele bancar, in continua scadere

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut vineri la 7,78%, de la 7,89% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR la 3 luni a mai scazut putin. Indicele a oscilat de la 228,37%, la 0,68% in ultimii 25 de ani

ROBOR la 3 luni, de care se tine cont in calculul creditelor in lei cu dobanda variabila, a scazut marti la 7,79% pe an, de la 7,82% pe an, luni, conform datelor BNR.

ROBOR 29 noiembrie 2022. Indicele, in continua depreciere

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut astazi la 7. 79%, de la 7. 82% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR 28 noiembrie 2022: Indicele continua sa scada

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut luni la 7. 82%, de la 7. 85% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR 25 noiembrie 2022. Indicele bancar scade si ajunge la nivelul din urma cu patru luni

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut vineri la 7,85%, de la 7,88% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR 24 noiembrie 2022. inca o scadere pentru indicele bancar

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut joi la 7,88%, de la 7,89% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR 23 noiembrie 2022. Indicele bancar, in continua scadere

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut miercuri la 7,89%, de la 7,90% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR 22 noiembrie 2022. Indicele bancar scade si ajunge la valoarea din urma cu doua luni

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut marti la 7,90%, de la 7,91% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR 21 noiembrie 2022. inca o scadere pentru indicele bancar

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut luni la 7,91%, de la 7,94% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR 17 noiembrie 2022. Indicele bancar, in continua scadere

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut joi la 7,94%, de la 7,96% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

ROBOR 16 noiembrie 2022. Indicele bancar continua sa scada

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut miercuri la 7,96%, de la 7,98% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

OPINII EFECTUL CONTROALELOR CONSILIULUI CONCURENTEI? ROBOR scade chiar daca BNR majoreaza dobanda

La inceputul lunii noiembrie, Consiliul Concurentei lua piata bancara prin surprindere declansand un control inopinat al modului in care se construieste indicele ROBOR, pe baza suspiciunilor ca nu piata libera determina valorile indicelui, ci modul in care bancherii decid in discutiile dintre ei cum ar trebui sa arate acesta.

ROBOR 15 noiembrie 2022. Indicele bancar continua sa scada

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut marti la 7,98%, de la 8,00% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

Indicele ROBOR scade la valoarea de acum 15 ani

S-ar parea ca inspectiile inopinate pe care le-a facut Consiliul Concurentei la cele 10 banci care participa la stabilirea ratelor de referinta ROBIDROBOR vin cu vesti bune pentru milioanele de romani ingrijorati de scumpirea ratelor. Astfel, indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut vineri la 8,02%; valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR, era de 8,10%.

ROBOR 11 noiembrie 2022. Indicele bancar scade si ajunge la valoarea din urma cu 15 ani

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei, a scazut vineri la 8,02%, de la 8,10% valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor BNR.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1822 seconds )