Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Industria spectacolelor a organizat un protest sambata in fata Guvernului

România Liberă România Liberă,
Industria spectacolelor a organizat un protest sambata in fata Guvernului

Lucratori din industria spectacolelor manifesteaza sambata, in Piata Victoriei, in cadrul unui protest din campania NuSuntemInvizibili, solicitand Guvernului masuri compensatorii pentru pierderile financiare din ultimii doi ani, sprijin constant si consecvent din partea autoritatilor pentru liber-profesionistii din acest domeniu si un plan de reluare a activitatii predictibil si coerent, adaptat specificului activitatii din aceasta industrie. continuă pe România Liberă

Protest al profesorilor in fata Guvernului: Daca nu fac macar acest lucru, vom ajunge la greva generala

Profesorii au protestat, joi, in fata Guvernului. Acestia se plang ca sunt sacrificatii de serviciu cand vine vorba de austeritate.

Protest al lucratorilor din industria spectacolelor, in Piata Victoriei

Lucratori din industria spectacolelor protesteaza astazi, in Piata Victoriei, in cadrul campaniei NuSuntemInvizibili, solicitand Guvernului masuri compensatorii pentru pierderile financiare din ultimii doi ani, sprijin constant si consecvent din partea autoritatilor pentru liber-profesionistii din acest domeniu si un plan de reluare a activitatii predictibil si coerent, adaptat specificului activitatii din aceasta industrie.

Profesorii protesteaza in fata Guvernului

Profesorii protesteaza in fata Guvernului si in fata sediilor din Bucuresti ale PSD si PNL. Actiunea de protest se desfasoara joi, 13 ianuarie, fiind organizata de cele trei federatii sindicale din Educatie. Cadrele didactice reclama faptul ca nu li s-au majorat salariile, asa cum era prevazut in Legea 153 2017. Protestele de joi sunt .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1569 seconds )