Libnet.ro

01:06

Inflatia din SUA - in decelerare, in luna august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia din SUA - in decelerare, in luna august

Indicele preturilor de consum din Statele Unite a crescut cu un ritm lunar de 0,3% in august, in moderare, dupa ce in iulie si iunie avansul lunar a fost de 0,5%, respectiv 0,9%, conform datelor publicate ieri de Departamentul American pentru Munca. Ritmul lunar al inflatiei din august a fost cel mai slab din acest an, la nivelul ratei lunare din ianuarie 2021. Rata anuala a inflatiei din SUA a scazut astfel la 5,3% de la 5,4% in luna iulie, cand a fost consemnata a doua cea mai mare rata anuala a inflatiei din ultimele decenii. continuă pe Ziarul Bursa

Record Cel mai scazut nivel de precipitatii in luna august din ultimii 19 ani pentru India

Departamentul de Meteorologie din India IMD) a inregistrat cel mai scazut nivel de precipitatii din luna august din ultimii 19 ani, informeaza agentia Xinhua. Pe perioada lunii august 2021, precipitatiile din intreaga tara s-au situat cu 24% sub Media pe Perioada Lunga. De asemenea, sunt cele mai reduse precipitatii in august din ultimii 19 ani, .

Pretul energiei pe bursa a crescut cu peste 200% in luna august fata de anul trecut

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM Piata pentru Ziua Urmatoare - PZU) a avut o medie de 554,65 lei pe MWh in luna august 2021, valoare de peste trei ori mai mare fata de pretul inregistrat in aceeasi luna a anului trecut, respectiv 183,19 lei pe MWh, potrivit raportului lunar postat pe site-ul operatorului bursier, citat de Agerpres.

Pretul energiei pe bursa a crescut cu peste 200% in luna august fata de anul trecut

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM Piata pentru Ziua Urmatoare - PZU) a avut o medie de 554,65 lei pe MWh in luna august 2021, valoare de peste trei ori mai mare fata de pretul inregistrat in aceeasi luna a anului trecut, respectiv 183,19 lei pe MWh, potrivit raportului lunar postat pe site-ul operatorului bursier, informeaza Agerpres.

Analiza Bloomberg: Inflatia din zona euro va atinge un maxim de 3,2% in al patrulea trimestru

Inflatia din zona euro va atinge un maxim de 3,2% in al patrulea trimestru, inainte de a scadea sub 2% pana la jumatatea anului 2022, potrivit ultimului sondaj realizat de Bloomberg catre economisti. Aceste prognoze .

Startup-ul romanesc FintechOS intra pe piata din SUA

Startup-ul romanesc FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru companii din domeniul serviciilor financiare, isi anunta, marti, lansarea pe piata din Statele Unite.

Miliardarii americani, in colaps. Cea mai scumpa casa din SUA va fi scoasa fortat la vanzare

Cea mai scumpa vila din America, de aproximativ jumatate de miliard de dolari, va fi scoasa la vanzare, din cauza ca proprietarul are probleme cu banii. Magnatul care detine luxoasa.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )