Libnet.ro

00:05

inmormantarea lui Ion Caramitru. Cortegiul cu trupul neinsufletit se va opri vineri in fata Teatrului National I. L. Caragiale

Adevărul Adevărul,
inmormantarea lui Ion Caramitru. Cortegiul cu trupul neinsufletit se va opri vineri in fata Teatrului National I. L. Caragiale

Cortegiul cu trupul neinsufletit al artistului Ion Caramitru se va opri, vineri, in jurul orei 12. 00, in fata Teatrului National I. Caragiale, a transmis TNB. continuă pe Adevărul

Controverse cu inmormantarea lui Ion Caramitru. Trupul regretatului actor nu a fost ridicat inca de la spital

Controverse tot mai mari in jurul inmormantarii lui Ion Caramitru. Trupul regretatului actor nu a fost ridicat inca de la spital, iar familia doreste cat mai multa discretie.

Cortegiul cu trupul neinsufletit al lui Ion Caramitru se va opri vineri in fata Teatrului National I.L. Caragiale pentru un ultim omagiu. Artistul va fi inmormantat la Cimitirul Bellu

Cortegiul cu trupul neinsufletit al actorului Ion Caramitru se va opri, vineri, in jurul orei 12,00, in fata Teatrului National I. Caragiale, pentru un ultim ramas bun, in drumul spre Cimitirul Bellu.

Omagii lui Caramitru, in cartea de condoleante de la TNB. Trupul neinsufletit nu va fi depus in foaierul teatrului

Persoanele care vor sa ii aduca un omagiu lui Ion Caramitru o pot face in cartea de condoleante care va fi disponibila publicului incepand de marti, in foaierul Salii Mari a Teatrului National din Bucuresti.

Cand va fi inmormantat Ion Caramitru. Actorul si-ar fi dorit ca toate detaliile sa ramana secrete

Ion Caramitru si-a dorit o inmormantare discreta si un priveghi linistit. Trupul neinsufletit al actorului nu a fost inca depus in foaierul de la Teatrul National. La TNB a fost asezat doar portretul indoliat al .

Trupul actorului Ion Caramitru, depus la Teatrul National din Bucuresti

Trupul actorului, Ion Caramitru, urmeaza sa fie depus la Teatrul National din Bucuresti. Apropiatii si cei care l-au cunoscut vor putea veni pentru a-si lua ramas bun de la indragitul actor, care s-a stins la 79 de ani.

Teatrul National din Bucuresti a anuntat cand va fi inmormantat Ion Caramitru

Teatrul National I. Caragiale a anuntat pe retelele de socializare ca inmormantarea marelui actor roman Ion Caramitru va avea loc pe 10 septembrie. Actorul care s-a stins din viata pe 5 septembrie, la varsta de 79 de ani, va fi inmormanat pe Aleea Actorilor din cimitirul Bellu. Ceremonia ar urma sa inceapa incepand cu ora 12.

Cartea de condoleante pentru Ion Caramitru va fi in foaierul TNB. Unde va fi depus acesta

Publicul va putea semna doar in Cartea de Condoleante pentru ca trupul lui Ion Caramitru, care a decedat duminica, nu va fi depus in foaierul Teatrului National din Bucuresti. Anuntul Teatrului National din Bucuresti este ca, incepand de marti, de la ora 11. 00, publicul va avea acces in foaierul Salii Mari a Teatrului National doar .

Alexandru Arsinel, mesaj din spital dupa moartea lui Ion Caramitru. Reactia tulburatoare a marelui actor

Alexandru Arsinel a avut o reactie tulburatoare la aflarea vestii mortii bunului sau prieten, Ion Caramitru. Pe cei doi i-a legat, de altfel, o prietenie de mai bine de cinci decenii, iar vestea trecerii in nefiinta a lui Ion Caramitru l-a afectat profund. Alexandru Arsinel, mesaj din spital dupa moartea lui Ion Caramitru Alexandru Arsinel .

Mihai Calin, adevarul despre procesul cu Ion Caramitru, dupa moartea acestuia. Ce se va intampla acum (exclusiv)

Moartea fulgeratoare a marelui actor Ion Caramitru i-a lasat fara cuvinte pe romani. Cunoscuta disputa dintre Mihai Calin si regretatul actor continua si dupa trecerea in nefiinta a maestrului. Care este adevarul din spatele procesului dintre cei doi. Ce se intampla cu procesul dintre Mihai Calin si Ion Caramitru, dupa moartea actorului Ion Caramitru a .

Teatrul National I.L.Caragiale despre Ion Caramitru: Va ramane pentru totdeauna in istoria culturala a Romaniei

Teatrul National I. Caragiale si-a exprimat regretul trecerii in nefiinta a actorlui Ion Caramitru prin intermediul unui comuicat de presa. Teatrul National I. Caragiale anunta cu profunda tristete pierderea celui care si-a dedicat intreaga viata slujirii Teatrului romanesc a ultimei jumatati de veac ION CARAMITRU actorul de mare talent, regizorul inspirat, manager eficient, actant politic cu .

actualitate, 00:05

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )