Libnet.ro
carturesti.ro

23:15

inscrierile pentru concursul de directori de scoli 2021 incep miercuri dimineata. Proba va avea loc in 15 octombrie

B1 TV B1 TV,
inscrierile pentru concursul de directori de scoli 2021 incep miercuri dimineata. Proba va avea loc in 15 octombrie

Ministerul Educatiei lanseaza concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct in scoli. Maine, la ora 7 incepe perioada de depunere online a dosarelor de inscriere. Examenul va avea loc in 15 octombrie. Marti, . continuă pe B1 TV

evomag.ro

inscrierile pentru concursul de directori de scoli incep de miercuri Cum functioneaza platforma dedicata procesului de inscriere

Ministerul Educatiei lanseaza de miercuri concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjucnt din unitatile de invatamant preuniversitar de stat, iar candidatii se pot inscrie pana pe 26 septembrie, ora 23:59, pe platforma https:concursdirectori. edu. ro. De asemenea, Ministerul pune la dispozitie un indrumar pentru folosirea platformei si explica ce activitati din calendarul concursului vor fi desfasurate pe platforma.

Concursurile pentru ocuparea functiilor de directori de scoli demareaza pe 15 septembrie si dureaza pana la Craciun

Potrivit metodologiei, pentru a participa la concursul pentru ocuparea functiei de director sau de director adjunct, cadrele didactice vor indeplini, cumulativ, mai multe conditii.

Runa pentru Romania in septembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: Toamna, se numara cine a muncit

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, runa pentru Romania in luna septembrie 2021.

actualitate, 23:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )