Libnet.ro
UNICEF

13:01

Insulei Manevrelor

Libnet Ro
Taiwan se pregateste pentru o invazie chineza. VIDEO

Taiwan se pregateste pentru o invazie chineza. VIDEO

Armata Taiwanului a inceput astazi un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse. Lou Woei-jye, purtator de cuvant al Corpului 8 de armata din Taiwan, a confirmat ca .

Taiwanezii simuleaza exercitii de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse. Exercitiile au inceput in comitatul Pingtung .

Taiwanezii efectueaza exercitii de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse, informeaza agerpres. Exercitiile au inceput in comitatul Pingtung .

in Taiwan a inceput exercitiul militar cu munitie reala. Este simulata apararea in cazul unei invazii chineze VIDEO

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse.

TAIWAN: Exercitiu de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput astazi un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului.

VIDEO Taiwan: Exercitiu de artilerie simuland apararea impotriva unei invazii chineze

Armata Taiwanului a inceput marti un exercitiu de artilerie cu munitie reala simuland apararea insulei impotriva unui atac al Chinei, in urma manevrelor militare extinse in vecinatate ale Beijingului, a constatat la fata locului un corespondent al agentiei France Presse, citat de Agerpres.

Taiwanul anunta exercitii militare cu munitie reala marti si joi, in urma manevrelor militare ale Chinei

Taiwanul urmeaza sa organizeze saptamana aceasta exercitii militare - cu munitie reala - de simulare a apararii insulei de o invazie chineza, anunta luni oficiali, in contextul in care China efectueaza noi exercitii militare in zona insulei.

Taiwanul anunta exercitii militare cu munitie reala marti si joi, in urma manevrelor militare ale Chinei

Taiwanul urmeaza sa organizeze saptamana aceasta exercitii militare - cu munitie reala - de simulare a apararii insulei de o invazie chineza, anunta luni oficiali, in contextul in care China efectueaza noi exercitii militare in zona insulei, relateaza AFP.

actualitate, 13:01

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )