Libnet.ro
UNICEF

12:15

Se intampla acum in Delta Dunarii! Toti romanii aflati acolo au fost luati prin surprindere: E ultimul

Playtech Playtech,
Se intampla acum in Delta Dunarii! Toti romanii aflati acolo au fost luati prin surprindere: E ultimul

Pasarile care cuibaresc in Delta Dunarii sunt in plin proces de migratie spre sudul Europei, urmand bine cunoscutul traseu de-a lungul Marii Negre, pe teritoriul Bulgariei, Greciei, Marii Mediterane, Turciei, Israelului, Peninsulei Sinai si cursul Nilului pana-n apropierea Kenyei. Astfel, iubitorii de pasari se pot bucure in aceste zile de un ultim spectacol extraordinar oferit . continuă pe Playtech

Vestea zilei de la Lidl: se intampla in toate magazinele, toti romanii trebuie sa afle

Lidl a venit cu o veste importanta chiar la inceput de saptamana. Daca esti atent, poti profita din plin de toate aceste oferte pe care magazinul le pune la dispozitie. Odata cu debutul.

Ce se va intampla cu Dacia, de fapt. Grupul Renault a facut anuntul acum. Toti romanii sunt uimiti!

Grupul Renault a facut acum anuntul despre ce se va intampla cu Dacia. Astfel, producatorul francez de automobile Renault a dezvaluit noile linii a doua dintre cele mai bine vandute masini ale grupului, ambele modele fabricate de marca sa romaneasca low-cost Dacia. Ce se va intampla cu Dacia. Grupul Renault tocmai a facut anuntul. Romanii .

Vesti bune pentru toti romanii! Ce se intampla de maine, 9 septembrie, pe aeroportul Henri Coanda

Vesti noi pe care trebuie sa le ia la cunostinta toti romanii! Ce urmeaza sa se intample de maine, 9 septembrie? Se elimina o obligativitate pe aeroportul Henri Coanda. Pasagerii nu au mai patit asta. Vesti bune pentru romani! Ce se intampla pe aeroportul Henri Coanda de maine, 9 septembrie Aeroportul Henri Coanda elimina o .

Se dau bani de la Stat! Toti romanii pot beneficia de suma asta, cu o singura conditie

Veste buna pentru cei care vor sa isi cumpere masini noi! Senatul voteaza, astazi, o lege care prevede suplimentarea cu o mie de lei a valorii tichetului Rabla. Care este singura conditie pentru a beneficia de acesti bani? Aflati in randurile de mai jos. O mie de lei in plus la tichetul Rabla Astazi, Senatul .

Migratia de toamna: ultimul spectacol al pasarilor migratoare in Delta Dunarii

Unul dintre culoarele mari de migratie a ornitofaunei trece peste Delta Dunarii si Dobrogea, zona care ofera iubitorilor de pasari un spectacol extraordinar al speciilor aflate in pasaj.

VIDEO intrecere cu ATV-uri intr-o zona strict protejata a Rezervatiei Delta Dunarii

Turistii au intrat cu ATV-urile intr-o zona strict protejata din Delta Dunarii si au facut intrecere pe plaja. Autoritatile sunt depasite de situatie: toate plajele salbatice au fost invadate de oameni.

Anuntul nesperat pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla acum cu pretul la pompa

Prognoza pentru 2021 este putin mai modesta decat cea a lui Goldman Sachs, declara Alexander Novak, ministrul rus al energiei. Dar ne putem astepta la volatilitate pe piata, atat cu maxime cat si cu minime. Anuntul nesperat pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina Ministrul rus al energiei, Alexander Novak, a cerut doar .

De ce trebuie sa iubesti un om care doarme pe burta. Secretul pe care toti romanii trebuie sa il afle, acum!

Stiati ca pozitia de somn poate spune multe despre personalitatea unei persoane? Iata de ce trebuie sa iubesti un om care doarme pe burta. Ce spune dormitul pe burta despre personalitatea ta Desi nu te-ai fi gandit la asta, modul in care dormi poate dezvalui multe despre personalitatea pe care o ai. De exemplu, daca .

Protest impotriva lui Gigi Becali. Ce se intampla acum, dupa ce FCSB va juca pe Stadionul Arcul de Triumf

Dupa ce a primit interzis pe Ghencea, Gigi Becali a fost refuzat si pe o alta arena care se construieste in Bucuresti. Patronul de la FCSB intentiona sa isi duca echipa sa joace la Arcul de Triumf, pe stadionul care se face pentru Euro 2020. Dar si acolo se loveste de o opozitie vehementa. Suporterii .

Vesti bune pentru soferi! Detaliul care te scapa de amenda, in trafic. Toti romanii cu permis trebuie sa afle asta

Un act normativ ce a fost publicat in Monitorul Oficial a modificat legislatia astfel incat soferii sa poata arata politistului asigurarea chiar si pe telefon. Acesta este detaliul care poate scapa multi soferi de amenda. Vesti bune. Detaliul care ii scapa pe soferi de amenda, in trafic. Toti romanii care au permis trebuie sa stie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )