Libnet.ro
UNICEF

22:30

Interconectorului Bulgaria

Libnet Ro
OCTOMBRIE FINANCIAR Luna octombrie in cifre

OCTOMBRIE FINANCIAR Luna octombrie in cifre

1 octombrie - Premierul Nicolae Ciuca participa, la Sofia, la inaugurarea exploatarii comerciale a Interconectorului de gaze Grecia -Bulgaria.

Romania a participat la inaugurarea gazoductului Grecia Bulgaria. Nu permitem ca energia sa fie folosita ca arma de santaj, anunta Virgil Popescu

O delegatie din Romania, condusa de premierul Nicolae Ciuca, a participat la ceremonia pentru inaugurarea gazoductului Grecia Bulgaria. Din delegatia Romaniei au facut parte ministrul Energiei, Virgil Popescu, directorul general al Transgaz, Ion Sterian, directorul general al Romgaz, Razvan Popescu, precum si directorul adjunct al Romgaz, Aristotel Jude. Finalizarea interconectorului Grecia-Bulgaria este un pas .

Dan Carbunaru: Romania are ocazia sa acceseze noi resurse de gaz, prin operationalizarea Interconectorului de Gaze Grecia-Bulgaria

Sambata, 1 octombrie, a fost inaugurat oficial interconectorul de gaze dintre Grecia si Bulgaria. Aceasta mutare schimba regulile jocului pe piata energiei, a spus Ursula, presedinta Comisiei Europene. La randul sau, Carbunaru, a afirmat ca Romania are ocazia sa acceseze noi resurse de gaz, prin operationalizarea Interconectorului de Gaze Grecia-Bulgaria. Unirea face puterea. Fragmentarea slabeste, .

VIRGIL POPESCU: Finalizarea interconectorului Grecia-Bulgaria este un pas important pentru designul pietei de energie din regiune

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirma ca prin finalizarea interconectorului Grecia - Bulgaria se asigura diversificarea surselor si a rutelor de aprovizionare si este intarita securitatea energetica.

NICOLAE CIUCA: Cooperarea regionala in ceea ce priveste criza energetica si solutiile dezvoltate impreuna sunt cheia succesului

Premierul Nicolae Ciuca a afirmat astazi, la Sofia, unde participa la ceremonia de lansare a exploatarii comerciale a interconectorului de gaz natural Grecia-Bulgaria, ca este nevoie de investitii in ceea ce priveste interconectivitatea atat intre tarile membre ale Uniunii Europene, dar si cu tari din afara acesteia, precum Republica Moldova, Ucraina ori tari din Balcanii de Vest.

Gorghiu, dupa inaugurarea gazoductului Grecia-Bulgaria: Romania e independenta de gazele rusesti

Sefa interimara a Senatului, Alina Gorghiu, a sustinut ca, odata cu lansarea interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria, statul roman devine independent de gazul rusesc.

Ciuca: Romania este pregatita sa joace rolul de partener de incredere in asigurarea securitatii energetice a Europei

Premierul a declarat, cu ocazia lansarii interconectorului Grecia-Bulgaria, ca Romania este pregatita sa isi asume rolul de partener de incredere privind securitatea energetica a Europei.

Ciuca, vizita la Sofia, la lansarea Interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria

Ciuca efectueaza o vizita la Sofia, in Bulgaria, pentru a participa la evenimentul de lansare Interconectorului Grecia-Bulgaria, urmand sa aiba intrevederi cu mai multi oficiali.

Nicolae Ciuca participa astazi la evenimentul de lansare a Interconectorului Grecia-Bulgaria

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciuca face astazi o vizita in Bulgaria, cu prilejul evenimentului de lansare a exploatarii comerciale a Interconectorului Grecia-Bulgaria, la care vor mai participa lideri regionali si europeni, respectiv reprezentanti ai companiilor operatoare in sectorul energetic din statele direct interesate in proiect.

Premierul Nicolae Ciuca merge in Bulgaria la lansarea interconectorului Grecia-Bulgaria: Gazul din Azerbaidjan reprezinta o sursa alternativa viabila

Premierul Nicolae Ciuca va participa, sambata, in Bulgaria, la evenimentul de lansare a interconectorului Grecia-Bulgaria, care va asigura Romaniei importurile de gaze din Azerbaidjan.

Ciuca, vizita la Sofia pentru inaugurarea interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria

Premierul va efectua sambata, 1 octombrie, o vizita la Sofia, pentru a participa la inaugurarea interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria.

Nicolae Ciuca: Importurile de gaz din Azerbaidjan reprezinta o sursa viabila de acum

Premierul Nicolae Ciuca va efectua sambata, o vizita in Bulgaria, cu prilejul evenimentului de lansare a exploatarii comerciale a Interconectorului Grecia-Bulgaria, anunta Executivul, citat de News. ro. Interconectorul ar trebui sa fie gata de folosire la inceputul iernii dar nu se stie daca acest lucru se va intampla .

Ciuca va participa la un eveniment important la Sofia

Prim-ministrul Nicolae Ciuca va efectua maine o vizita in Bulgaria pentru a participa la evenimentul de lansare a exploatarii comerciale a Interconectorului Grecia-Bulgaria, cu acest prilej urmand sa aiba intrevederi cu presedintele Republicii Bulgare, Rumen Radev si premierul bulgar interimar Galab Donev. De asemenea, premierul Ciuca va avea intalni si cu oficiali din alte tari, .

Nicolae Ciuca participa maine la evenimentul de lansare a Interconectorului Grecia-Bulgaria

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciuca va efectua maine o vizita in Bulgaria, cu prilejul evenimentului de lansare a exploatarii comerciale a Interconectorului Grecia-Bulgaria.

Ciuca, prezent la inaugurarea interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria. Ce importanta are gazoductul pentru Romania

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca va participa, sambata, la Sofia, la inaugurarea interconectorului de gaze dintre Grecia si Bulgaria. La eveniment vor participa mai multi oficiali, printre care si CE.

Nicolae Ciuca participa sambata, la Sofia, la inaugurarea interconectorului de gaze dintre Grecia si Bulgaria

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat, astazi, in sedinta de Guvern, ca participa, sambata, la inaugurarea interconectorului de gaze dintre Grecia si Bulgaria, la Sofia, la eveniment urmand sa fie prezenti oficiali ai Bulgariei, ai Greciei si Azerbaidjanului si presedintele Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen.

Romania va primi gaz din Azerbadjan

Romania va beneficia de gaz din Azerbadjan, prin conducta care se pune in functiune intre Grecia si Bulgaria, a anuntat ministrul Energiei, Virgil Popescu. Suntem invitati la operationalizarea interconectorului Grecia Bulgaria, care va avea loc la 1 octombrie, a precizat ministrul roman. Virgil Popescu a facut acest anunt in dimineata zilei de miercuri, 21 septembrie .

Nicolae Ciuca,vizita in Grecia cu ocazia inaugurarii conductei care va aproviziona Romania cu gaze. Premierul a cerut sustinere si pentruintrarea in Schengen

Premierul Nicolae Ciuca a efectuat o vizita oficiala in Republica Elena, cu prilejul operationalizarii interconectorului Grecia - Bulgaria, care va aproviziona cu gaze si tara noastra. Seful Executivului a discutat cu omologul Kyriakos Mitsotakis despre securitatea energetica si cea alimentara, in contextul razboiului din Ucraina, dar si despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

NICOLAE CIUCA: Este important pentru tot ceea ce inseamna reteaua de transport gaze catre Europa

Premierul Nicolae Ciuca a declarat, astazi, la Atena, despre finalizarea interconectorului intre Grecia si Bulgaria, ca este important pentru tot ceea ce inseamna reteaua de transport gaze catre Europa, el aratand ca, pe langa aprovizionarea cu gaze a Romaniei si Bulgariei, putem sa asiguram aprovizionarea cu gaze a partenerilor estici, Ucraina si Republica Moldova.

Premierul Nicolae Ciuca efectueaza astazi o vizita in Republica Elena

Premierul Nicolae Ciuca efectueaza astazi o vizita de lucru in Republica Elena, cu prilejul operationalizarii interconectorului de gaze Grecia - Bulgaria, informeaza Biroul de presa al Guvernului.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1623 seconds )